Ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Καλαμαριάς "Έσπερος" διοργανώνει αθλητική κατασκήνωση για παιδιά από τις 28 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου 2014.

 

Esperos summer Camp 2014

Η κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων Σκούρα στη Χαλκιδική και αφορά αθλητές του συλλόγου και παιδιά ηλικίας από 6 έως και 17 ετών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου:

"Το Camp διεξάγεται σε συνεργασία με την αθλητική κατασκήνωση ΣΚΟΥΡΑΣ στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής για 2η χρονιά. Στόχος μας είναι επαφή των παιδιών με των σύλλογο και τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και η εκγύμναση τους.

Θέλουμε  να προσφέρουμε στα παιδιά του συλλόγου, που τελειώνουν τις σχολικές τους υποχρεώσεις, μέρες ξεγνοιασιάς και χαράς, αθλούμενα πάνω σε αντικείμενα που τους αρέσουν, σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα αθλημάτων έχει σκοπό να αναδείξει τις ικανότητες και την εμπιστοσύνη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, καθώς επίσης και να βελτιώσει την γενική φυσική κατάσταση του κάθε παιδιού. Μέσω του προγράμματος, τα παιδιά θα διδαχθούν τις αξίες της ομαδικότητας, της αυτοκυριαρχίας, του σεβασμού και θα αναπτύξουν την αυτοπεποίθησή τους. Μέσα από την ομαδική ζωή, την άθληση, το παιχνίδι  και την οργάνωση της καθημερινότητας, δημιουργούμε μία μικρή κοινωνία με δομή, οργάνωση και θεσμούς.

Πέρα από τις προπονήσεις, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τον κατασκηνωτικό τρόπο ζωής και θα συμμετέχουν στο οργανωμένο ψυχαγωγικό πρόγραμμα της κατασκήνωσης.

Επίσης θα κάνουν νέους φίλους και θα περάσουν όμορφες καλοκαιρινές διακοπές.

Το πρόγραμμά μας στοχεύει στην ταυτόχρονη ανάπτυξη ψυχής και πνεύματος μέσω της άθλησης και της ψυχαγωγίας.

Safari στην παραλία , Παιδαγωγικά παιχνίδια Βράδια ταλέντου, Νυχτερινά πρωταθλήματα, Εκδρομές ,και πολλά events σε ένα αξέχαστο Καλοκαιρινό Camp….!"

 

Περισσότερες πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται στα τηλέφωνα 2310.452.088 / 6972.057.585

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Our website is protected by DMC Firewall!