Ο Ρούσσος – Μπεκερτζής Νικόλαος του συνδέσμου Πρέβεζας θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Απόλλωνα με τον Πιερικό που θα γίνει την Κυριακή στις 16.00 στην Καλαμαριά, για την 2η αγωνιστική της Football League. Βοηθοί του θα είναι ο Ηλίας Κωνσταντίνου από την Πρέβεζα και ο Σταύρος Σίπκας από την Πέλλα, 4ος διαιτητής ο Χαράλαμπος Σελεμίδης από την Πέλλα και παρατηρητής ο Εμμανουήλ Ταπαντζάς από τη Θράκη.

 

Η προετοιμασία των κοκκινόμαυρων συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Σε ρυθμούς προπονήσεων έχουν μπει κανονικά ο Μπερτέν και ο Βαγγελόπουλος, που απουσίασαν στη Λάρισα, και αναμένεται να είναι έτοιμοι για το ματς με τον Πιερικό. Αντίθετα, πιθανότατα θα απουσιάσει και πάλι ο Κιόσε που δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Το ευχάριστο για τον Θωμά Γράφα είναι πως πλέον συμμετέχει στις ασκήσεις με μπάλα και ο Κώστας Καπετάνος μετά το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολούθησε και δεν αργεί η στιγμή που θα είναι και αυτός έτοιμος να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Χτες ανακοινώθηκαν και οι τιμές των εισιτηρίων στα ματς της 2ης αγωνιστικής. Στο παιχνίδι Απόλλων – Πιερικός τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ για τις θύρες 1-2 και 10 ευρώ για τις θύρες 3-4.

Μάκης Ιωακειμίδης

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Our website is protected by DMC Firewall!