Ο Γ.Μ.Καρασαββίδης

 

Συνεχίζονται οι κινήσεις για την ενδυνάμωση του ρόστερ του Απόλλωνα, που αριθμεί πλέον 25 ποδοσφαιριστές. Από σήμερα ανήκουν στην ομάδα ο Γιώργος-Μάριος Καρασαββίδης και ο Ανέστης Παναγιωτίδης.

Ο Καρασαββίδης είναι 21 ετών, μεσοεπιθετικός και έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στην Γερμανία, όπου και μεγάλωσε. Είναι γιος του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Άρι Καρασαββίδη και έχει αγωνιστεί στην Επισκοπή και στην ομάδα Κ20 του Ηρακλή.

Ο Παναγιωτίδης έχει γεννηθεί στις 13 Απριλίου 1993 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Πέρυσι έκανε μια πολύ καλή χρονιά στον Εθνικό Γαζώρου.

Επίσης τέσσερις πολλά υποσχόμενοι ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανήκουν πλέον στην κατηγορία των εκπαιδευόμενων και μπορούν ανά πάσα στιγμή, αν αυτό κριθεί αναγκαίο, να γίνουν επαγγελματίες και να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι ποδοσφαιριστές, που ανήκουν για την ώρα στο δυναμικό της β' ομάδας, είναι ο αμυντικός Θόδωρος Πιαστόπουλος, ο μέσος Γιώργος Τσεμεκίδης και οι επιθετικοί Σέρτζι Μέτσε και Παναγιώτης Ρέβας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Our website is protected by DMC Firewall!