Συμμετοχή του Δήμου Καλαμαριάς στο A.NI.M.US. “Adriatic IoNIan GaMes For Social InclUSion

Αναχώρησαν σήμερα αργά το μεσημέρι για την Αγκόνα της Ιταλίας οι αθλητικές ομάδες, Handball (16 άτομα), Water Polo (14 άτομα) και Τennis (2 άτομα), προκειμένου να συμμετάσχουν στο μεγάλο αθλητικό γεγονός του προγράμματος A.NI.M.US. “Adriatic IoNIan GaMes For Social InclUSion.” (Αγώνες Αδριατικής –Ιονίου για την αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού).

Οι αποστολές των τριών ομάδων που εκπροσωπούν την Καλαμαριά αλλά και την Ελλάδα θα συμμετάσχουν στους αγώνες που θα γίνουν το διάστημα από 27 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου, στην Ιταλική πόλη Αγκόνα. Τους αθλητές συνοδεύουν στελέχη του Γραφείου Παιδείας και Αθλητισμού καθώς και ένας εκπρόσωπος της Διοίκησης του Δήμου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενθάρρυνση της συμμετοχής στον αθλητισμό, στην κοινωνικοποίηση, στην προώθηση εθελοντικών δραστηριοτήτων, στην ανταλλαγή των αξιών και των ίσων ευκαιριών καθώς και στην βελτίωση των συνθηκών υγείας.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης που ήταν παρόν τη στιγμή της αναχώρησης, αποχαιρέτησε τους αθλητές, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία με θετικά αποτελέσματα και δήλωσε πως θεωρεί πολύ σημαντική για τον αθλητισμό της πόλης, αυτή την συμμετοχή.

Υπενθυμίζεται ότι στις αθλητικές δράσεις του προγράμματος συμμετέχουν νέοι, προπονητές, εθελοντικές ενώσεις, τοπικοί άρχοντες, δημοσιογράφοι, προσωπικό σχολείων και φοιτητές από 13 διαφορετικές αθλητικές ομάδες από πόλεις και οργανισμούς 12 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!