Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και επισημότητα, αναμένεται να εορτασθεί και φέτος στην Καλαμαριά η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου.

Στις 11.00 το πρωί , θα πραγματοποιηθεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (Γαβριηλίδη 113), όπου θα χοροστατήσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Προκόπιος.
Στις 12.00 θα γίνει η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας στο Ηρώο των Πεσόντων στην πλατεία Σκρά από τον Δημοτικό Σύμβουλο Στέφανο Μουράτη. Θα ακολουθήσει στις 12.30 η κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο, τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, τις Στρατιωτικές Αρχές, τα Πολιτικά Κόμματα και τους Συλλόγους της περιοχής.
Στη συνέχεια και ώρα 12.45 θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών, ενώ στις 12.50 θα ξεκινήσει η παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Νικολάου Πλαστήρα με την αντιπροσωπεία Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και θα ακολουθήσουν τα Κ.Α.Π.Η., η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμαριάς, τα Δημοτικά Σχολεία, τα Γυμνάσια , τα Λύκεια, οι Οργανώσεις , οι Πολιτιστικοί – Ποντιακοί και Αθλητικοί Σύλλογοι και οι Πρόσκοποι.
Σε όλη τη διάρκεια της παρέλασης θα παιανίζει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμαριάς.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd