Ο σύλλογός μας δραστηριοποιείται ενεργά από το 1999 στη Θεσσαλονίκη από γονείς παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες. Είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, υπόκειται σε κρατικό έλεγχο, είναι αναγνωρισμένο από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης & είναι ενταγμένο στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα που παρέχουν υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας καθώς και στο Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται αποκλειστικά από γονείς παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες, οι οποίοι έχουν ως σκοπό ζωής τη βελτίωση και την αξιοπρεπή αντιμετώπιση των ιατροφαρμακευτικών συνθηκών περίθαλψης και νοσηλείας των παιδιών, τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους στην υγεία, τη μόρφωση, την εργασία καθώς και τη ψυχολογική υποστήριξη παιδιών και γονέων, όπου και όταν αυτή απαιτείται.
Ένα άλλο μέλημά μας είναι και η φιλοξενία των παιδιών μαζί με τις οικογένειες τους, οι οποίες έχουν χαμηλά εισοδήματα (άποροι, άνεργοι, κοινωνικά αποκλεισμένα άτομα κ.λ.π.), και χρίζουν νοσηλείας σε ιατρικά κέντρα που βρίσκονται μακριά από τον τόπο διαμονής τους, για το χρονικό διάστημα που είναι αναγκαίο.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για μας από το site μας www.paidikeskardies.gr
Ο λόγος για τον οποίο επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας, κάνοντας παράλληλα και μια έκλυση βοηθείας είναι η σοβαρότητα της υγείας δύο εικοσιεπτάχρονων νέων από τη Θεσ/νίκη, οι οποίοι πρόκειται να υποβληθούν σε αντικατάσταση βαλβίδων σε ιατρικά κέντρα της Αθήνας. Το κόστος των μοσχευμάτων, των ιατρών και των νοσηλίων που χρειάζονται για να πραγματοποιηθούν οι χειρουργικές επεμβάσεις είναι αρκετά υψηλό. Ο σύλλογος ‘Παιδικές Καρδιές’ προτίθεται να βοηθήσει, αλλά δυστυχώς, λόγω ότι υπάρχουν αρκετά παρόμοια περιστατικά καθώς και τα οικονομικά του συλλόγου δεν επαρκούν για να καλύψουν όλα τα περιστατικά, γι’ αυτό σας παρακαλούμε να συνεισφέρετε και να συμπαρασταθείτε και εσείς ανάλογα με τις δυνάμεις σας.
Με σκοπό την οικονομική συμπαράστασή τους, υπάρχει στην τράπεζα Eurobank ο υπ’ αριθ. 0026.0139.31.0200507573 λογαριασμός του συλλόγου μας (ΙΒΑΝ GR4302601390000310200507573).

Για κάθε τυχόν κατάθεσή σας στον παραπάνω λογαριασμό ενημερώστε μας και τηλεφωνικά για να σας αποστείλουμε απόδειξη είσπραξης για φορολογική χρήση.
Σε αυτούς τους πραγματικά πολύ δύσκολους οικονομικά καιρούς ας αγκαλιάσουμε όλοι μας αυτόν τον αγώνα ζωής

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!