Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, σημαιοστολισμό, κατάθεση στεφάνων και μαθητική παρέλαση, θα εορταστεί την Δευτέρα, η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, στο Δήμο Καλαμαριάς.
Οι επετειακές εκδηλώσεις ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου θα αρχίσουν στις 10.30 το πρωί με επίσημη δοξολογία που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην οποία θα χοροστατήσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνος.

Στις 12.00 θα τελεστεί τρισάγιο στο Ηρώο Πεσόντων (πλατεία Σκρα) από τον Μητροπολίτη. Αμέσως μετά, στις 12.15 ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας, στο Ηρώο των Πεσόντων στην πλατεία Σκρά.

Θα ακολουθήσει στις 12.30, η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων, από τον Δήμαρχο, τις Στρατιωτικές Αρχές, τα Πολιτικά Κόμματα και τους Συλλόγους της πόλης.

Στη συνέχεια και ώρα 12.45 θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών, ενώ στις 12.50 θα ξεκινήσει η παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Νικολάου Πλαστήρα, την οποία ανοίγει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου και θα ακολουθήσουν τα Δημοτικά Σχολεία, τα Γυμνάσια, τα Λύκεια, οι Πολιτιστικοί – Προσφυγικοί Ποντιακοί και Αθλητικοί Σύλλογοι καθώς επίσης και οι Πρόσκοποι.

Σε όλη τη διάρκεια της παρέλασης θα παιανίζει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμαριάς.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd