Εθελοντές καλούν σε δράση καθαρισμού της παραλίας στο Καραμπουρνάκι με τίτλο "Εσύ, θεωρείς τον εαυτό σου βοηθητικό άνθρωπο;'', την ερχόμενη Δευτέρα, 29 Ιουλίου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Μένεις κοντά ή μέσα στη περιοχή Καραμπουρνάκι και σου αρέσει να κατεβαίνεις βόλτες κάτω στη παραλία με την άμμο και να βλέπεις την θέα προς την θάλασσα, αλλά σε ενοχλεί το γεγονός οτί είναι γεμάτη σκουπίδια?


Εισαι ευαισθητοποιημένος πολίτης και θες να κάνεις και εσύ, ότι μπορείς για να βοηθήσεις στην βελτίωση του οικοσυστήματος, στην βελτίωση του μέλλοντος για τις νεες γενεές, και στην βελτίωση της εικόνας και ομορφιάς της πόλης σου για εσένα, για τους ανθρώπους γύρω σου και αυτούς που την επιισκέπτονται?

Είσαι εθελοντής και θα ενδιέφερε και εσένα να βοηθήσεις σε αυτήν την δράση?


Την Δευτέρα 29 Ιουλίου και ώρα 18:00 εώς 20:30 έλα να συμμετάσχεις κι εσύ στην εθελοντική δράση. Βάλε και εσύ το λιθαράκι σου για να καθαριστεί αυτό το άλλοτε πανέμορφο κομμάτι της παραλίας με τα παγκάκια που κοιτούν προς την θάλασσα για να αγναντεύεις την θέα και να ηρεμεί η ψυχή σου, δίπλα στο εστιατόριο Τριακτίς.
Φαντάσου το τι ωραίο που θα είναι να μπορείς και συ να κάθεσαι και να απολαμβάνεις τη θέα χωρίς να βλέπεις μπροστά σου ένα σωρό σκουπίδια, γλάρους και ψάρια που πνίγονται από τα πλαστικά που τρώνε εκεί, αργοπεθαίνοντας και έχοντας την έντονη δυσοσμία των σκουπιδιών που δεν σε αφήνει να το ευχαριστηθείς πραγματικά.

Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε την αλλαγή που επιθυμούμε να δούμε.

Ως ιδιωτική εθελοντική πρωτοβουλία των εταιρειών Thrivinglife4u και Reigniteyourmusicalpassion θα συνεχίσουν τακτικά αυτές τις δράσεις σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Φόρεσε τα αθλητικά σου, πάρε γαντάκια και σε περιμένουμε εκεί. (Θα υπάρχουν διαθέσιμα γάντια και εξοπλισμός για εσένα εάν κάνεις επιβεβαίωση ότι θα έρθεις τουλάχιστον 1 μέρα πριν την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί.)

Παρακαλώ αν σου είναι εύκολο, κοινοποίησε αυτό το μήνυμα σε γνωστούς και φίλους που μπορεί να ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.

Τηλέφωνο επικοινωνίας Αλέξανδρος Παπαναούμ 6947033508

Η μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο messenger πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο m.me/alexandrospapanaoum.

Χάρτης Google map της τοποθεσίας συνάντησης
https://goo.gl/maps/kE2MXuTct8HBBcro9

Thrivinglife4u: https://www.linkedin.com/company/thrivinglife4u

Reigniteyourmusicalpassion:https://www.facebook.com/reigniteyourmusicalpassion/

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd