Ο οδηγός μας σε αυτό το σεμινάριο θα είναι η αναγνώριση και η κάλυψη των συναισθηματικών αναγκών των παιδιών. Σε αυτή τη βάση, θα γνωρίσουμε τα στάδια της ψυχοσυναισθηματικής ανάπτυξης και θα δούμε πως μπορούμε να ενισχύσουμε το γονεϊκό μας ρόλο, βελτιώνοντας τη σχέση με τα παιδιά μας. Θα συζητήσουμε για τα όρια, τη χρησιμότητά τους και θα δούμε τρόπους ώστε τα όρια να αποτελούν μέσο διευκόλυνσης της ασφάλειας των παιδιών και όχι περιορισμού της ελευθερίας τους. Τέλος, θα μιλήσουμε για τις σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας και πως μπορούμε να διαχειριστούμε δυσκολίες όπως ζήλεια, επιθετικότητα και συγκρούσεις.


Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς.


Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, Ώρα: 18.00
Χώρος διεξαγωγής: Κοτυώρων 18, Καλαμαριά


Υπεύθυνες σεμιναρίων
Αγωγιάτου Χριστίνα, Ψυχολόγος Α.Π.Θ. 6977407687
Λιάπη Δέσποινα, Ψυχολόγος Α.Π.Θ. 6986508970
Μάρκου Νεφέλη, Ψυχολόγος Α.Π.Θ. 6987840407

Δηλώσεις συμμετοχής έως 29/03/2017 είτε στα παραπάνω τηλέφωνα είτε με μήνυμα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων
Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ


https://soulmatters.gr/

facebook.com/soulmatter
instagram.com/soulmatters1/
twitter.com/soul_matters

 

Το Soul Matters δημιουργήθηκε από τις ψυχολόγους Αγωγιάτου Χριστίνα, Λιάπη Δέσποινα και Μάρκου Νεφέλη, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, ψυχοθεραπείας και ψυχοεκπαίδευσης. Μέσα από την ιστοσελίδα δημοσιεύουν άρθρα ενημερωτικά και εκπαιδευτικά στον τομέα της ψυχολογίας. Διοργανώνουν σεμινάρια και ομάδες γονέων, ατομικές ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες και ομαδική θεραπεία.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd