Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια  στους οικείους του, για την απώλεια του μεγάλου ευεργέτη Νίκου Ξενιτίδη, που έφυγε χθες από τη ζωή. 
 
Ο Νίκος Ξενιτίδης απέδειξε έμπρακτα τη μεγαλοθυμία του και την προσφορά του στην κοινωνία της Καλαμαριάς.  Ενός ανθρώπου του οποίου η προσωπικότητα και η προσφορά του θα αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.  
 
Οι πολύτιμες και σημαντικές δωρεές του Νίκου Ξενιτίδη στο Δήμο, που αριθμούνται σε ένα πλήρες εξοπλισμένο ασθενοφόρο για την κάλυψη των επειγόντων περιστατικών,  δύο λεωφορείων για τις μετακινήσεις των ατόμων με ειδικές ανάγκες και δύο σύγχρονων mini-bus που  εντάχθηκαν στη δημοτική συγκοινωνία, συνέβαλλαν  σημαντικά στην  προσπάθεια του Δήμου, να προάγει το κοινωνικό του έργο και   ταυτόχρονα να ενισχύσει  αποτελεσματικά τον αγώνα  για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.
 Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καλαμαριά και στη συνέχεια η σορός του μεταφέρθηκε στη γενέτειρά του, τη Βέροια, για ταφή. 
xenitidis3

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd