Ανακοίνωση της ΡΕΚΚ:

Άλλη μία επίθεση – με «υπογραφή» - στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμαριάς

Δεν μας αρέσει η δικαιοσύνη;  Φταίει ο……ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση!
Αυτή η σκέψη φαίνεται ότι κυριαρχεί στο μυαλό ορισμένων ανθρώπων,  που επιδιώκουν να ευαισθητοποιήσουν την ελληνική κοινή γνώμη για τις δικαστικές περιπέτειες του Τάσου Θεοφίλου. Αυτό μαρτυρεί ιδεολογική σύγχυση για το ρόλο των θεσμών και τη διάκριση μεταξύ κομμάτων, στοιχείων της δημοκρατίας.  και των μηχανισμών που απονέμουν  δικαιοσύνη.

Έτσι, άγνωστα άτομα σήμερα το μεσημέρι πέταξαν κόκκινη μπογιά στην πρόσοψη των γραφείων του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Καλαμαριάς και «τρυκάκια» με περιεχόμενο «Άμεση απελευθέρωση του αναρχικού-κομμουνιστή Τάσου Θεοφίλου», «Κράτος και κεφάλαιο οι μόνοι τρομοκράτες», «Ούτε ποινικές ούτε πολιτικές μπουρλότο και φωτιά σ’ όλες τις φυλακές».

Σημειώνεται ότι ο Τάσος Θεοφίλου, που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο δικάζεται σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο Αθηνών, διότι του αποδίδεται  συμμετοχή  σε αιματηρή  ληστεία, που έλαβε χώρα  στην Πάρο το 2012 καθώς και  συμμετοχή και ένταξη στη  «Συνωμοσία Πυρήνων  της Φωτιάς», κατηγορία η οποία είχε πρωτόδικα απορριφθεί. Αδύνατο να αντιληφθεί κάθε λογικός άνθρωπος πως συσχετίζεται η ενέργεια αυτή με την επιδιωκόμενη ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, τη διαμαρτυρία ή την  άσκηση πίεσης για την αθώωσή του Τάσου Θεοφίλου και γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, και η κυβέρνηση, την οποία στηρίζει,  που έχουν  επιδείξει διαχρονικά και χωρίς διακρίσεις ιδιαίτερη ευαισθησία στα ανθρώπινα δικαιώματα,  θα πρέπει να ταυτίζονται με τους μηχανισμούς απονομής δικαιοσύνης, κάτι που προφανώς, όπως αποδεικνύουν οι πρόσφατες εξελίξεις, δεν ισχύει.
            Από το Γραφείο Τύπου
            Καλαμαριά, 6.7.2017

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Our website is protected by DMC Firewall!