Με κεντρικό σύνθημα «Πρ. Στρ. Κόδρα: Από χώρος εγκατάλειψης, ανάσα ζωής  για όλη τη Θεσσαλονίκη», η «Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς» (ΡΕΚΚ) διοργανώνει στις 12 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 6μμ, μέσα στο πρ. Στρ. Κόδρα (Καλαμαριά), ανοιχτή εκδήλωση , στην οποία θα παρευρεθεί και θα παρέμβει ο Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης σε ένδειξη ιδιαίτερου ενδιαφέροντος της Κυβέρνησης για τη δρομολόγηση οριστικών λύσεων στην κατεύθυνση αξιοποίησης του χώρου με  δημιουργία Υπερτοπικού Πάρκου Πρασίνου.


Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου Μένιου Αλεξιάδη, ιστορικού στελέχους της Αριστεράς και άλλοτε Δημάρχου Καλαμαριάς, που έδωσε αγώνες για την προστασία και νομική θωράκιση του χώρου.
Θα ακολουθήσει δενδροφύτευση ενός δένδρου αφιερωμένου σε αυτόν.


Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι πολίτες της Καλαμαριάς.

Ιδιαίτερα καλούνται η σημερινή δημοτική αρχή, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, οι δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις, Βουλευτές της Α Θεσσαλονίκης , συλλογικότητες, κινήσεις και σύλλογοι της περιοχής, αιρετοί από όλο το Πολεοδομικό Συγκρότημα και  εκπρόσωποι των κινημάτων για τη διεκδίκηση της απόδοσης των πρώην στρατοπέδων στις τοπικές κοινωνίες.


Από το Γραφείο Τύπου της ΡΕΚΚ 
Καλαμαριά, 29.5.2017

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Our website is protected by DMC Firewall!