Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς βούλιαξε η παραλία της Αρετσούς από κόσμο που επισκέφθηκε το χώρο της πλαζ και την Ανθοκομική έκθεση. Σε αυτή την κοσμοπλημμύρα των επισκεπτών συνηγόρησε ο πολύ καλός καιρός, η ανθοέκθεση με τα φυτά και τα λουλούδια, οι απίστευτες όμορφες εικόνες του Θερμαϊκού και η θέα του Ολύμπου, που προσφέρουν απόλαυση και ηρεμία αλλά και οι ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που κάθε βράδυ πραγματοποιούνταν εκεί. 

Τώρα που η ΄Ανοιξη σιγά – σιγά παραχωρεί τη θέση της στο καλοκαίρι και η δροσιά της θάλασσας θα επιζητείται με λατρεία, το αναψυκτήριο που λειτουργεί εδώ, μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη έναν απολαυστικό καφέ, αναψυκτικό ή και φαγητό, τα παιδιά μπορούν να απολαμβάνουν τα παιχνίδια στην παιδική χαρά που υπάρχει στο χώρο , οι λάτρεις της φωτογραφίας να αιχμαλωτίσουν με τον φακό τους υπέροχες στιγμές και εικόνες και λίγο μετά το σούρουπο, οι εραστές του θερινού σινεμά που αρχίζει σύντομα η λειτουργία του, να απολαύσουν ταινίες σε πρώτη προβολή.
Υπενθυμίζουμε ότι η πλαζ της Αρετσούς είναι η τελευταία οργανωμένη πλαζ της Θεσσαλονίκης που έκλεισε το 1977 και οι παλιοί Καλαμαριώτες εξακολουθούν να τη θυμούνται με νοσταλγία.
Αντίστοιχες απολαύσεις μπορούν να έχουν οι πολίτες στον πολυχώρο Ρεμέτζο με θέα τη μαρίνα και τα ιστιοφόρα και στο αναψυκτήριο της οδού Πλαστήρα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd