1-9 Νοεμβρίου 2015: Έκθεση φωτογραφίας της «Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Καλαμαριάς» με τίτλο «Ο Τόπος Μας» («ΡΕΜΕΤΖΟ») αφιερωμένη στην ανάδειξη και προστασία των δημόσιων χώρων του Δήμου Καλαμαριάς.Η ΡΕΚΚ .από 1 μέχρι 9 Νοεμβρίου 2015 διοργανώνει στο «ΡΕΜΕΤΖΟ» έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ο Τόπος Μας».


Με την πρωτοβουλία αυτή η ΡΕΚΚ φιλοδοξεί να αναδείξει τη σημασία των δημόσιων χώρων στη διατήρηση και αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών και να συμβάλει στην ενεργοποίηση και δραστηριοποίησή τους στην κατεύθυνση της ανάδειξης της σημασίας , της προστασίας και της βελτίωσής τους. Η συμμετοχή στην έκθεση είναι ανοιχτή σε όλους. Η πρωτοβουλία αυτή ιδιαίτερα στοχεύει στην προσέλκυση νέων και μαθητών , που βιώνουν περισσότερα έντονα στην καθημερινότητά τους την υποβάθμιση των δημόσιων χώρων και στη δραστικό περιορισμό τους στο βωμό της εργολαβοποίησης. Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν σε αίθουσα του Πολυχώρου Εκδηλώσεων στο «Remezzo», στην Καλαμαριά, αφού προηγηθεί προβολή και η κατάλληλη ενημέρωση για την πρωτοβουλία αυτή.
Η επιλογή των φωτογραφιών θα γίνει από ανεξάρτητη καλλιτεχνική επιτροπή.
Πενήντα περίπου φωτογραφίες , έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, ίδιου μεγέθους και σε ομοιόμορφα κάδρα, θα αποτελέσουν το υλικό της έκθεσης
Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να αποτελέσει την αφορμή για το άνοιγμα δημόσιου διαλόγου για την κατάσταση των δημόσιων χώρων στην Καλαμαριά , την προστασία και βελτίωση του φυσικού περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της σχέσης των πολιτών της Καλαμαριάς με αυτό

Θα καταβληθεί ιδιαίτερη προσπάθεια για συμμετοχή μαθητών και νεαρών ατόμων με προώθηση και προβολή ενημερωτικού υλικού μέσα από τα σχολικά δίκτυα .

Οι προοριζόμενες για έκθεση φωτογραφίες, θα σταλούν ηλεκτρονικά μέχρι και τις 10 Οκρωβρίου 2015 στην διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα εκτεθούν τυπωμένες έγχρωμες ή ασπρόμαυρες σε διάσταση 50 εκ Χ 70 εκ. ή μικρότερη.

Προβλέπονται βραβεία με , κίνητρο για συμμετοχή, ιδίως των μαθητών, τη βράβευση με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, MP3, USB.

Η βράβευση θα γίνει την ημέρα των εγκαινίων την Κυριακή 01 Νοεμβρίου 2015 στον χώρο της έκθεσης

Για περισσότερες πληροφορίες: Οδυσσέας Αθανασιάδης, τηλ. 0030 2311251618, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Νικόλαος Μυλωνίδης τηλ. τηλ.0030 2310442782, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!