Ψηφίστηκε ο Νόμος 4321/21-3-2015 (ΦΕΚ 32 Α΄) που προβλέπει ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους οφειλέτες, προκειμένου να απαλλαγούν οριστικά από τα βάρη τους προς τον Δήμο. Οι ρυθμίσεις προβλέπουν τακτοποίηση οφειλών μέχρι και 100 δόσεις ανάλογα με το ύψος της οφειλής και πλήρη απαλλαγή από προσαυξήσεις σε περίπτωση που πληρώσουν εφάπαξ το συνολικό ποσό της οφειλής. Οι ρυθμίσεις αφορούν οφειλές βεβαιωμένες και μη, μέχρι και την 26η Μαΐου του 2015. Για τον σκοπό αυτό απαιτείται αίτηση των οφειλετών που πρέπει να καταθέσουν στην Ταμειακή Υπηρεσία μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία.

Ζητούμε από τους πολίτες, που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με τον Δήμο, να συνδράμουν στις υπηρεσίες του, προκειμένου οι ίδιοι να ωφεληθούν. Σε περίπτωση που δεν έχουν καταθέσει τις προβλεπόμενες από τον νόμο δηλώσεις στο Γραφείο Εσόδων της Οικονομικής Υπηρεσίας (όπως περιοδικές ή οριστικές δηλώσεις Φ.Π.Α., δηλώσεις μεταβολής ακίνητης περιουσίας για ΤΑΠ κλπ) να έρθουν άμεσα να τις καταθέσουν προκειμένου να προσδιοριστεί το ποσό της οφειλής τους και στη συνέχεια να τύχουν των ευνοϊκών ρυθμίσεων του νόμου.

Σε αντίθετη περίπτωση, μετά τη λήξη της προθεσμίας οι οφειλές τους θα βεβαιωθούν κανονικά με τις προβλεπόμενες από τον νόμο προσαυξήσεις.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!