Από τη ΡΕΚ Καλαμαριάς λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση - καταγγελία για δικαστήριο που γίνεται αύριο 18 Φεβρουαρίου και αφορά μπάζωμα στην περιοχή του Καραμπουρνακίου Καλαμαριάς:

"Για παράνομη μεταβολή αιγιαλού και παραλίας («μπάζωμα», παράβαση άρθρου 29 παρ. 1 ν 2971/2001) στο Καραμπουρνάκι κάθεται, αύριο, 18.2.2015 , στο εδώλιο του Γ΄Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης χειριστής εκσκαφέα του Δήμου Καλαμαριάς με την κατηγορία ότι στις 19.2.2013 εκτελούσε παράνομα έργα επιχωμάτωσης στο κομμάτι της παραλίας κοντά στη συμβολή των οδών Ναβαρίνου και Σοφούλη , δίπλα στις εγκαταστάσεις του «ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».
Οι δραστηριότητες αυτές εντοπίστηκαν ύστερα από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής. Η πράξη φέρεται ότι έχει τελεστεί στις 19.2.2013 επί Δημαρχίας του σημερινού Δημάρχου Θεοδόση Μπακογλίδη, ο οποίος καλείται να καταθέσει και ως μάρτυρας.
Η «ΡΕΚΚ» με αφορμή αυτή τη δίκη καλεί όλους τους δημότες της Καλαμαριάς να είναι πάντα σε εγρήγορση , να αντιδρούν άμεσα και να καταγγέλλουν χωρίς δισταγμό παρόμοιες συμπεριφορές, που έχουν ως συνέπεια την αλλοίωση ή και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί θεματοφύλακες του περιβάλλοντος και των συλλογικών δημόσιων αγαθών".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd