Ελάχιστοι πρέπει να είναι πλέον οι Καλαμαριώτες που δεν έχουν πληροφορηθεί την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει η λειτουργία του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου μας. Οι αριθμοί αποδεικνύουν του λόγου το αληθές: περίπου 1.800 αιτήσεις συμμετοχής, 55 τα τμήματα που λειτούργησαν, περισσότεροι από 1.000 οι μαθητές που παρακολούθησαν τα μαθήματα! Και μάλιστα, οι δύο τελευταίοι αριθμοί θα ήταν μεγαλύτεροι εάν υπήρχαν διαθέσιμοι εκπαιδευτές.

Προκειμένου να είμαστε πανέτοιμοι για την έναρξη των εαρινών εξαμήνων, αρχίζει και πάλι η υποδοχή αιτήσεων από την Δευτέρα 19 μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας. Επαναλαμβάνουμε, μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Καλαμαριάς που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου της Πλατείας Σκρα (γωνία με Καραμαούνα 1), απέναντι ακριβώς από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ)

Τηλ.: 2313314322

email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Our website is protected by DMC Firewall!