ρύθμιση οφειλών

Ρύθμιση οφειλών μέχρι τις 14 Αυγούστου 2014 στο Δήμο Καλαμαριάς. 

Έως την 14η Αυγούστου 2014 θα έχουν τη δυνατότητα οι δημότες να υποβάλλουν αίτηση στο Δήμο, ώστε να ρυθμίσουν  τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους με ευνοϊκούς όρους: α) είτε με εφάπαξ  καταβολή και απαλλαγή του 100% των προστίμων και των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής αυτών, β)  είτε με δόσεις, ανάλογα με το ύψος

της οφειλής και τη μερική απαλλαγή των προστίμων και των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής. 

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Καλαμαριάς κατανοώντας την αντικειμενική αδυναμία ενός μεγάλου αριθμού πολιτών να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και αξιοποιώντας τη ρύθμιση του Ν. 4257/2014 ,παρέχει την ευχέρεια αυτή στους οφειλέτες του, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις . Στη ρύθμιση αυτή υπάγονται όλες οι οφειλές  (πρόστιμα, τέλη, φόροι , μισθώματα ) που έχουν βεβαιωθεί και καταστεί ληξιπρόθεσμες έως τις 14-4-2014 .

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στο νόμο για τα πολεοδομικά πρόστιμα ή για οφειλές με ευνοϊκότερους όρους αποπληρωμής, τα οποία κατ αρχήν εξαιρεί, εκτός αν εξοφληθούν εφάπαξ οπότε απαλλάσσονται 100%  του συνόλου των προσαυξήσεων .

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να προσέρχονται στην Αντιδημαρχία Οικονομικών - Διοίκησης και Προγραμματισμού, Τμήμα Ταμειακής Υπηρεσίας  (Κομνηνών 58) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες από τις 7.00  έως 15.00 (τηλ. επικοινωνίας 2313 314-044,045,040)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Our website is protected by DMC Firewall!