Λάβαμε από τη ΡΕΚ Καλαμαριάς την ακόλουθη ανακοίνωση για τις γιορτές :

"Συνηθίζεται ενόψει της αλλαγής του χρόνου και ενόψει των χριστουγεννιάτικων γιορτών να στέλνουμε ευχές στους συνδημότες μας συνοδεύοντάς τις με έναν «μίνι»- απολογισμό.
Στην καρδιά της ανθρωπιστικής κρίσης που ζούμε - συνέπεια της μέχρι σήμερα πιστά εφαρμοζόμενης φιλομνημονιακής κυβερνητικής πολιτικής- αντί του «μινι»-απολογισμού θα χρησιμοποιήσουμε μία φράση του λαού μας: «κάθε πέρυσι και καλύτερα»!.
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι στο σημείο που φτάσαμε , «εδώ… στη στροφή του χρόνου», μπροστά σε μια σημαντική ιστορική καμπή για τον τόπο, δικαιούμαστε να παραμείνουμε μοιρολατρικά απαθείς , αδρανείς, αμέτοχοι, απαισιόδοξοι, απλοί παρατηρητές των εξελίξεων σε στάση απλής τυπικής συμμετοχή στα δρώμενα στο δήμο μας, αλλά και ευρύτερα.
Η σημερινή ανίκανη και διεφθαρμένη πολιτική και κοινωνικο-οικονομική «ελίτ», που μας κυβερνά και βαρύνεται και ευθύνεται για την κατάσταση αυτή, δεν φοβάται από μία τέτοιου είδους παθητική συμπεριφορά από την πλευρά των πολιτών. Αντίθετα, είναι σε θέση να τη διαχειρίζεται προς όφελός της.
Φοβάται μόνο και «τρέμει» στην ιδέα ότι εμείς οι απλοί πολίτες θα ορθώσουμε το ανάστημά μας , θα αγωνιστούμε και θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας και πρώτα από όλα το δικαίωμα σε μία αξιοπρεπή διαβίωση, αυτό που μας στερούν συστηματικά.
Μόνο έτσι θα κατορθώσουμε να στείλουμε τους «επαγγελματίες της πολιτικής» στο σπίτι τους για να ασχοληθούν με το πραγματικό τους επάγγελμα – αλήθεια θυμούνται οι ίδιοι ποιο επάγγελμα ασκούν;- ανοίγοντας το δρόμο για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ , που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Oι βουλευτικές εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015 αποτελούν για τους δημότες της Καλαμαριάς και για τον υπόλοιπο Ελληνικό λαό μοναδική ευκαιρία για να στείλει τους «επαγγελματίες της πολιτικής» στο σπίτι τους, στην οικογένειά τους και στο επάγγελμά τους.
Μαζί με τα χρόνια μας πολλά και τις ευχές για καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά σε όλους τους δημότες, αλλά και στον κάθε ένα ατομικά ευχόμαστε το 2015 να είναι το έτος της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, και χρονική απαρχή αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης , ανάκαμψης της πολιτικής και της οικονομίας της χώρας μας και αναβάθμισης του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης φέρνοντας πραγματικά στην εξουσία τους ίδους τους πολίτες!"

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!