Το Συντονιστικό Συμβούλιο της ΡΕΚΚ αποφάσισε ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς να συγκεντρώσει είδη ένδυσης (πουκάμισα, μπλούζες, αθλητικές φόρμες, ζακέτες ) , υπόδησης, κουβέρτες, ατομικά είδη υγιεινής (σαπούνια) και γραφική ύλη για τους 70 κρατούμενους μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (60 άνδρες και 10 γυναίκες) στις φυλακές Διαβατών καθώς και σχολικά είδη (τετράδια, στυλό κλπ.).


Η παράδοση των δώρων θα γίνει την Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 , πρωινές ώρες (9:30 πμ) με αφορμή τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, που θα γίνει μέσα στο χώρο του Σχολείου.
Θα μας επιτραπεί να τα συνοδεύσουμε και να παρευρεθούμε στην γιορτή αρκεί να δηλωθούν τα ονόματα (τηλεφωνικά ή με μεϊλ) μέχρι και Κυριακή μεσημέρι (2μμ) στο Μανόλη Λαμτζίδη, διότι πρέπει να προηγηθεί μία γραφειοκρατική διαδικασία.
Η Κοινωνική Υπηρεσία της φυλακής ζήτησε να μην περιληφθούν στα είδη αυτά «μπουφάν» με καπιτονέ επένδυση (για ευνόητους λόγους) ή διάφορα άλλα είδη (ένδυσης ή υπόδησης) στα οποία υπάρχουν ενσωματωμένες μεταλλικές «λάμες».
Όλα τα είδη θα συγκεντρωθούν μέχρι και τη Δευτέρα το απόγευμα στις 8μμ στα νέα γραφεία της ΡΕΚΚ (Μεταμορφώσεως 9, δίπλα στα γραφεία των υπηρεσιών Δημοτολογίου του Δήμου Καλαμαριάς).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με τους:

Μανόλη Λαμτζίδη (6977 221 276)
Κυριάκο Καισαρίδη (6932 298 333)
Ψωμά Νίκη( 6930 389 236)
Πόλη Ιωάννου (6973 374 020)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd