"Πολυτεχνείο, 17 Νοεμβρίου 2014: Το μήνυμα της εξέγερσης της νεολαίας και του λαού στο Πολυτεχνείο, παραμένει πιο επίκαιρο και ζωντανό από ποτέ".


"41 χρόνια μετά, το μήνυμα της εξέργεσης της νεολαίας και του λαού στο Πολυτεχνείο, παραμένει πιο επίκαιρο και ζωντανό από ποτέ.
Όσες προσπάθειες και να γίνονται να αμαυρώσουν την μνήμη του και να διαστρεβλώσουν τις ιδέες του, δεν καταφέρνουν παρά να το ξαναζωντανεύουν και πάλι.
Η καταστολή και τότε και τώρα δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να δυναμώνει τους αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία , ανεξαρτησία και κοινωνική απελευθέρωση.

Η εφαρμοζόμενη σήμερα σκληρή μνημονιακή πολιτική συναντάει κάθε μέρα τις αντιστάσεις των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων και της νεολαίας

Ο λαός μας με ενότητα και συλλογική δράση δυναμώνει τους αγώνες του εμπνεόμενος από τα ιδανικά της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Τιμούμε τη μνήμη όλων των ανώνυμων και επώνυμων ηρώων αγωνιστών του Πολυτεχνείου και ζητούμε από την Πολιτεία και το Δήμο Καλαμαριάς να σέβονται και τιμούν τη μνήμη τους και να φροντίζουν να προβάλουν το παράδειγμά τους στη νέα γενιά με όλα τα μέσα που διαθέτουν.

Η ελευθερία και η δημοκρατία στις μέρες μας απειλούνται με ολοένα και μεγαλύτερη συρρίκνωση . Για να τις προασπίσουμε απαιτούνται λαϊκοί, κοινωνικοί , ενωτικοί, μαζικοί, δημοκρατικοί αγώνες

Όλοι και όλες στις πορείες και στις διαδηλώσεις για να τιμήσουμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου!".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd