Εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης μαθητών και γονέων του Δήμου αλλά και του νέου κύκλου λειτουργίας της Σχολής Γονέων, πραγματοποιεί η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα, στο Θεατράκι της Χηλής (Χηλής και Τριπόλεως γωνία).

 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα μιλήσουν τόσο για τις ομάδες Στήριξης Γονέων, όσο και για το κοινωνικό έργο του Δήμου, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Μπακογλίδης, η Αντιδήμαρχος Βασιλική Νικολέτου- Σκάρλιου, εκπρόσωπος της ΄Ενωσης Γονέων Καλαμαριάς και οι τρεις ψυχολόγοι του Γραφείου: Έλλη Παπαχριστούδη, Άννα Κρίτση και Ελίνα Κάζη.

Παράλληλα στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν αιτήσεις συμμετοχής και όσοι γονείς ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το νέο κύκλο σεμιναρίων της Σχολής Γονέων θα μπορούν να συμπληρώνουν την αίτηση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο θεσμός της Σχολής Γονέων που ξεκίνησε στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, έχει ως στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων των μελών της οικογένειας, ενώ η καθιέρωσή του λειτουργεί επικουρικά και στη βελτίωση των όρων της όλης εκπαιδευτικής διαδικασίας. Επιπρόσθετα φιλοδοξεί να προφυλάσσει γονείς και παιδιά από άμεσους κινδύνους που απειλούν κυρίως τους νέους ανθρώπους κι έχουν εξελιχθεί σε μείζονα κοινωνικά προβλήματα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Our website is protected by DMC Firewall!