Την απευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς ζητούν οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΡΕΚΚ ώστε να μπορούν οι πολίτες να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του. Επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν τη μετονομασία της οδού "Βουλγαροκτόνου" σε οδό "Λεωνίδα Αυγητίδη". Η ανακοίνωση της ΡΕΚΚ έχει ως εξής:

 

"Mε αιτήσεις, που κατάθεσαν σήμερα απευθυνόμενες στη νέα δημοτική αρχή οι οκτώ δημοτικοί σύμβουλοι της «Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Καλαμαριάς» ζήτησαν :
1. Τη μετονομασία της οδού «Βουλγαροκτόνου» στην Καλαμαριά σε οδό «Λεωνίδα Αυγητίδη» σε ένδειξη τιμής για τον αγωνιστή της Αριστεράς που γεννήθηκε και πέθανε στην Καλαμαριά παλεύοντας σε όλη του τη ζωή για τα ιδανικά της εθνικής ανεξαρτησίας, της ελευθερίας. της κοινωνικής δικαιοσύνης και του σοσιαλισμού.
Στην αίτηση τονίζεται ότι ο Λεωνίδας Αυγητίδης υπηρέτησε μεταπολιτευτικά το λαό της Καλαμαριάς από τη θέση του δημοτικού συμβούλου (1975, 1978 και 1982) και από τη θέση του Αντιδημάρχου στο πλευρό του Μενέλαου Αλεξιάδη.

2. Την ζωντανή αναμετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμαριάς, μέσω τηλεοπτικού κυκλώματος ή μέσω διαδικτύου, ώστε ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός πολιτών να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις του".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!