Τις πύλες του αναμένεται να ανοίξει τον ερχόμενο μήνα το νέο Πολιτιστικό Κέντρο της Καλαμαριάς στην περιοχή του Αϊ-Γιάννη.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο, το οποίο πρόκειται να φιλοξενήσει εκατοντάδες παιδιά που αγαπούν τις δραστηριότητες, όπως η μουσική, η ζωγραφική, το θέατρο και το διάβασμα!

Συγκεκριμένα χωρίζεται σε τρεις ορόφους: το ισόγειο, όπου βρίσκεται η υποδοχή, η αίθουσα εκδηλώσεων, χωρητικότητας εκατό ατόμων, με μία σκηνή πλήρως εξοπλισμένη και το κυλικείο.
Στον πρώτο όροφο είναι η αίθουσα ζωγραφικής και σκιτσογραφίας, ενώ μία δεύτερη θα φιλοξενεί τους λάτρεις της μουσικής.
Τέλος ο δεύτερος όροφος έχει ένα γραφείο και τους χώρους της βιβλιοθήκης , όπου μικροί και μεγάλη θα ταξιδεύουν μέσα από τις σελίδες των βιβλίων που αγαπούν.
Οι εργασίες, όσον αφορά στο κτίριο έχουν ολοκληρωθεί (σύνδεση με ΔΕΗ, αέριο, ύδρευση και αποχέτευση), ενώ αύριο, 14 Οκτωβρίου, αναμένεται να γίνει ο διαγωνισμός για τον εξοπλισμό του κέντρου, με γραφεία, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φώτα, βιβλιοθήκες και όργανα μουσικής.
Επομένως οι κάτοικοι του Αϊ – Γιάννη δικαιώνονται για την υπομονή που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια που η περιοχή αναπτύσσεται, καθώς μόλις πέρυσι το καλοκαίρι είδαν το μεγάλο πάρκο της Παπανδρέου να γεμίζει παιδικές φωνές και τώρα ο πολιτισμός να ανοίγει τις πύλες του στην περιοχή τους.
Για να είμαστε όμως σωστοί οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι δικαιώνεται και ο δήμαρχος Καλαμαριάς, κ. Θεοδόσης Μπακογλίδης, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση κάθε έργου απαντάει σε όλους αυτούς που γκρινιάζουν: «Μπορεί να αργούμε, αλλά δε λησμονούμε»

 

Ελένη Ζέρβα

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Our website is protected by DMC Firewall!