Όσοι συμπολίτες παρακολούθησαν, την περσινή «σχολική χρονιά», τα μαθήματα των διαφόρων Τμημάτων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Καλαμαριάς έγιναν οι καλύτεροι διαφημιστές του! Έτσι εξηγείται η κοσμοσυρροή που παρατηρήθηκε στη Γραμματεία του Κέντρου και οι περισσότερες από 700 αιτήσεις (!!!) που, μέσα σε δέκα μέρες, υποβλήθηκαν από ενδιαφερόμενους κάθε ηλικίας που θέλουν να εγγραφούν στα Τμήματα που θα λειτουργήσουν σε λίγες μέρες.

Προκειμένου, λοιπόν, να μην έχουμε ατελείωτες λίστες και μεγάλο χρόνο αναμονής οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι και την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου και θα επανέλθουμε – πρώτα ο Θεός - με καινούργιές εγγραφές στο τέλος Ιανουαρίου 2015.
Ενημερώνουμε, λοιπόν, όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Καλαμαριάς και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ. Τα Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας, εκφράζουν τις Εθνικές και Ευρωπαϊκές Πολιτικές σε θέματα Διά Βίου Μάθησης Ενηλίκων στα εξής θεματικά πεδία:

Οικονομία – Επιχειρηματικότητα
• Ποιότητα ζωής – Περιβάλλον
• Νέες Τεχνολογίες
• Γλώσσα και Επικοινωνία
• Κοινωνικές Δεξιότητες και Δράσεις
• Πολιτισμός και Τέχνη
• Προγράμματα Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων


Τα Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας προτείνονται από τους Δήμους με γνώμονα τις τοπικές ανάγκες και την προώθηση της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και προσωπικής ανάπτυξης των δημοτών.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας. Επαναλαμβάνουμε, μέχρι και την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Καλαμαριάς που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου της Πλατείας Σκρα (γωνία με Καραμαούνα 1), απέναντι ακριβώς από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ)


Τηλ.: 2313314322

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δηλώσεις συμμετοχής : Δευτέρα έως και Πέμπτη 10:00 – 13:30

Λήξη υποβολής αιτήσεων: Πέμπτη 09/10/2014

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Κατεβάστε τα προσφερόμενα προγράμματα και την αίτηση συμμετοχής από την ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμαριάς: www.kalamaria.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Our website is protected by DMC Firewall!