Με κολυμβητικούς αγώνες που έχουν τίτλο «Κολυμβητικές αναμετρήσεις» πέφτει η αυλαία των αθλητικών εκδηλώσεων «Αθλούμαι στην Καλαμαριά » που οργάνωσε και πραγματοποιεί η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας.

Η ημερίδα κολυμβητικών αγώνων πραγματοποιείται την ερχόμενη Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:30 μ.μ, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς (Πλαστήρα και Χηλής). Στόχος της ημερίδας είναι να φέρει τους μικρούς μαθητές κοντά στο υγρό στοιχείο και ειδικότερα να γνωρίσουν από κοντά τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλαμαριάς .

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 12 ετών (τάξεις Α΄ έως και Στ΄ δημοτικού ) τα οποία γνωρίζουν κολύμβηση.

Οι υποψήφιοι κολυμβητές θα πρέπει να φέρουν μαζί τους μαγιό- σκουφάκι-σαγιονάρες και πετσέτα, ενώ ισχύουν όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που περιγράφονται στον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Όλοι όσοι επιθυμούν και μπορούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να προσέλθουν με τον κηδεμόνα τους, μία (1) ώρα τουλάχιστον πριν την έναρξη της εκδήλωσης, στη γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου , προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Παράλληλα την ίδια μέρα και ώρα θα διεξαχθεί και η 2η Ημερίδα Κολύμβησης μεταξύ μικρών αθλητών ακαδημιών κολύμβησης (Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βόσπορου Καλαμαριάς, Κολυμβητικού Ομίλου Καλαμαριάς και Ποσειδώνα Καλαμαριάς)
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!