Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τίτλο «Αθλούμαι στην Καλαμαριά», που ξεκίνησαν στις 17 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 30 Σεπτεμβρίου, με ενδιάμεση διακοπή τους δύο μήνες Ιούλιο – Αύγουστο, συνεχίζονται οι αθλητικές δράσεις, της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.
Συγκεκριμένα σήμερα Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου από τις 6.00 έως τις 8.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία 7 χιλιομέτρων μέσα στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καλαμαριάς με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού. Στην δράση αυτή με τίτλο «Περπατώ μέσα στην πόλη μου» μπορούν να συμμετάσχουν άτομα ηλικίας από 8 ετών και άνω.
Επίσης την ερχόμενη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 2 μ.μ. με τίτλο «Ποδηλατώ στην Καλαμαριά» πραγματοποιείται ποδηλατοδρομία για παιδιά και ενήλικες 8 χιλιομέτρων μέσα στο οδικό δίκτυο της πόλης. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει και θα τερματίσει την πλατεία του Δημαρχείου (Κομνηνών 58).
΄Οσοι κυρίως οδηγοί θα κινούνται τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες στους δρόμους της Καλαμαριάς παρακαλούνται να επιδείξουν υπομονή και κατανόηση, διευκολύνοντας την διεξαγωγή των παραπάνω αθλητικών δράσεων.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Καλαμαριάς αξιοποιώντας τους χώρους και την υπάρχουσα υποδομή, καθώς επίσης και την πολυετή εμπειρία στην οργάνωση και υλοποίηση ανάλογων αθλητικών και παιδαγωγικών δραστηριοτήτων, των γυμναστών που διαθέτει, ετοίμασε το πολυδιάστατο αυτό πρόγραμμα αθλητικών εκδηλώσεων, πλαισιωμένο μάλιστα από την εθελοντική προσφορά γυμναστών και παιδαγωγών, δίνοντας έμφαση στη διασκέδαση των παιδιών και των ενηλίκων.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd