Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας, προκηρύσσει και διοργανώνει την αθλητική εκδήλωση με τίτλο «Ποδηλατώ στην Καλαμαριά», η οποία περιλαμβάνει ποδηλατοδρομία 8 χιλιομέτρων, σε Δημόσια Οδό, μέσα στα όρια του Δήμου Καλαμαριάς.
1. Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

2. Στοιχεία Αγώνα:

2.1 σε Δημόσια Οδό: Ποδηλατοδρομία 8 χιλιομέτρων

Τίτλος εκδήλωσης : Λαϊκή Ποδηλατοδρομία 8 χιλιομέτρων Δήμου Καλαμαριάς

Χώρος εκδήλωσης: Οδικό δίκτυο Δήμου Καλαμαριάς

Συγκέντρωση συμμετεχόντων: Δημαρχείο Καλαμαριάς-Κομνηνών 58 ( Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού) 11.00 π.μ

Ώρα έναρξης: 12:00 π.μ

Αφετηρία -Τερματισμός: Δημαρχείο Καλαμαριάς -επί της Μ. Χρυσάνθου

Αποστάσεις: Για όλους θα είναι ίδια η εκκίνηση και κοινή

Η απόσταση καθορίζεται σε 8 χιλιόμετρα στο οδικό δίκτυο Δήμου Καλαμαριάς

Ενδιάμεση στάση 10΄-15΄ : Πλατεία Ύδρας (επί της οδού Σμύρνης )

Αναλυτικά η διαδρομή : Οδικό δίκτυο του Δήμου Καλαμαριάς, με εκκίνηση οδός Μ.Χρυσάνθου (εμπρός από το Δημαρχείο Καλαμαριάς) ακολουθώντας τη διαδρομή Χηλής -Κερασούντος(δεξί ρεύμα κυκλοφορίας)-Θ.Σοφούλη-Πλαστήρα-Ερυθραίας-Πολυβίου-Ησιόδου-Χανίων-Σμύρνης-Στάση ξεκούρασης 10΄-15΄( Πλατεία Ύδρας) -Μιαούλη-Αδ.Κοραή -Μαρμαρά- Χηλής - τερματισμός επί της Μ.Χρυσάνθου (εμπρός από το Δημαρχείο Καλαμαριάς).

Περιγραφή της διαδρομής : Αναλυτικές πληροφορίες με χάρτη της διαδρομής στο επίσημο site της εκδήλωσης www.kalamaria.gr όπου και επισυνάπτεται.

3.Δικαίωμα συμμετοχής: Στην ποδηλατοδρομία μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι ενήλικες ανεξαρτήτου ηλικίας, ενώ οι ανήλικοι μπορούν να συμμετάσχουν με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

4. Διακρίσεις: Σε όλους τους ποδηλάτες θα δοθεί αναμνηστικό συμμετοχής, ενώ μετά το πέρας της ποδηλατοδρομίας στο χώρο τερματισμού θα γίνει κλήρωση ποδηλατικών ειδών, βάση των δηλωμένων στοιχείων συμμετοχής.

5. Απαραίτητος Εξοπλισμός: Ποδήλατο και ποδηλατικό κράνος

6. Δηλώσεις συμμετοχής: Όλοι όσοι επιθυμούν και μπορούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να προσέλθουν μία (1) ώρα τουλάχιστον πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο σημείο αφετηρίας, στη γραμματεία της ποδηλατοδρομίας, για να συμπληρώσουν την ανάλογη δήλωση συμμετοχής.

7. Τεχνική Υποστήριξη : Σε όλη τη διάρκεια της ποδηλατοδρομίας θα παρέχεται τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό.

8. Υγειονομική κάλυψη :Σε κάθε περίπτωση όλοι οι ποδηλάτες συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα ποδηλάτη-τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες - σες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Τον αγώνα θα παρακολουθούν σε όλη την διάρκεια του εθελοντές διασώστες, ειδικευμένοι στην παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία καθώς και απώλειας ποδηλάτου ή άλλου αντικειμένου.

9. Πληροφορίες:

Ø Τμήμα Αθλητισμού- Καραμαούνα 1 3ος όροφος ( Πλ.Σκρά-κτίριο ΚΕΠ) τηλ 2313314175
Ø Τμήμα Αθλητισμού-Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς (Χηλής-Πλαστήρα), τηλ: 2310-440540
Ø Τμήμα Αθλητισμού-Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμαριάς (Τριπόλεως & Σουρμένων ) τηλ: 2310-402746

10. ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑΣ

Όλοι οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν και θα τερματίσουν ταυτόχρονα.

11. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δεν Θα υπάρξει αριθμητική κατάταξη των συμμετεχόντων που θα τερματίσουν, ούτε επίσημη κατάταξη νικητών.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Our website is protected by DMC Firewall!