Σε μείωση των δημοτικών τελών για τις επιχειρήσεις και για τις κατοικίες προανήγγειλε μέσω του radio1d.gr ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης.
Όπως χαρακτηριστικά είναι στο Radio1d.gr "και με τα έργα ανάπλασης του εμπορικού κέντρου της Καλαμαριάς η τοπική αγορά άντεξε και αντέχει στην οικονομική κρίση. Μάλιστα έρευνα που έγινε από τους προηγούμενους μήνες έδειξε αύξηση της κίνησης στην τοπική αγορά της περιοχής μας. Πιστεύουμε ότι με τη μείωση των δημοτικών τελών που θα υιοθετήσουμε θα βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο τους καταστηματάρχες".

Επιχειρηματίες στα συσσίτια

Ο Δήμος Καλαμαριάς μια από τις ακριβές αστικές περιοχές της Θεσσαλονίκης έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα με την οικονομική κρίση. Οι κοινωνικές δομές που αναπτύχθηκαν (δημοτικό συσσίτιο, τράπεζα ένδυσης και υπόδυσης, κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό ιατρείο, συμβουλευτική μονάδα ψυχολογικής στήριξης) αναδεικνύουν το έντονο πρόβλημα που υπάρχει "Βλέπω ανθρώπους πρώην επιχειρηματίες να έχουν χάσει τα πάντα και στρέφονται στα συσσίτια" εξομολογείται ο Δήμαρχος Καλαμαριάς και προαναγγέλλει την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης από το Κυβερνείο έως τη Ρέμβη.

Για το στρατόπεδο Κόδρα ο κ Μπακογλίδης είπε ότι έχουν ήδη απαλλοτριωθεί τα 20 από τα 60 στρέμματα που κατέχουν ιδιώτες μέσα στην έκταση που σύμφωνα με τα σχέδια της δημοτικής αρχής θα γίνει Πάρκο.
Σε ότι αφορά το ΤΑΙΠΕΔ "το μόνο κομμάτι που εντάχθηκε πριν από 2.5 χρόνια στο ΤΑΙΠΕΔ είναι η μαρίνα της Καλαμαριάς που ανήκει στον Οργανισμό Τουρισμού. Η επικείμενη πώληση όμως ..σκοντάφτει σε 11 διαφορετικά νομικά ζητήματα που προκύπτουν για τη γύρω περιοχή" διευκρίνισε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς.


Πηγή: radio1d.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd