Τον Δήμαρχο Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, η νέα Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, και είχε μια εκτενή ενημέρωση πάνω στα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο και την πόλη της Καλαμαριάς.
Στη διάρκεια της συνάντησης που έγινε μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα, ο Δήμαρχος κ. Μπακογλίδης αναφέρθηκε στα έργα που έχουν ολοκληρωθεί, σε αυτά που βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης και σε αυτά που προγραμματίζονται.
Επίσης, ενημέρωσε την κ. Πατουλίδου για τα ζητήματα του παραλιακού μετώπου, και του πρώην στρατοπέδου Κόδρα , που αποτελούν άλλωστε και πρώτες προτεραιότητες της νέας Διοίκησης. Ο κ. Μπακογλίδης επεσήμανε τη σημαντικότητα της αξιοποίησης όλου του παραλιακού μετώπου από την πλάζ Αρετσούς μέχρι τη Ρέμβη, την αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου Κόδρα, που φιλοδοξεί να μετατραπεί σε ένα πνεύμονα πρασίνου και πολιτισμού, υπερτοπικής σημασίας και την ενοποίηση του παραλιακού μετώπου από το Μέγαρο Μουσικής μέχρι το Κυβερνείο.
Παράλληλα, συζήτησε με την κ. Πατουλίδου και για τη νέα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ 2014-2020, εκφράζοντας τη βούληση να αγωνιστεί για την ένταξη και απορρόφηση όσο το δυνατόν περισσότερων κονδυλίων που θα συμβάλλουν στην υλοποίηση σημαντικών έργων τα οποία θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Καλαμαριάς.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd