Η δημοτική παράταξη "Καλαμαριά Πρώτη Ξανά" τοποθετήθηκε στο ζήτημα του αιτήματος παραχώρησης του Κυβερνείου στο Δήμο Καλαμαριάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Η σοβαρή αντιπολίτευση φέρνει αποτελέσματα

Μετά την πίεση που ασκήσαμε δημοσίως για το πέρασμα του Κυβερνείου (το γνωστό μας "Παλατάκι") στα χέρια της ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου) και κατ' επέκταση στο ΤΑΙΠΕΔ (με κίνδυνο να "ξεπουληθεί" για εμπορική χρήση σε ιδιώτες), ο Δήμαρχος αποφάσισε επιτέλους να ζητήσει την παραχώρησή του στο Δήμο Καλαμαριάς. Είναι ένα αίτημα που πρέπει όλοι να υποστηρίξουμε σθεναρά, καθώς και να πιέσουμε τη Διοίκηση του Δήμου να καταθέσει άμεσα σχέδιο αξιοποίησης του ιστορικού κτηρίου - για την οποία έχουν κατατεθεί πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις, όπως η χρησιμοποίησή του ως έδρα του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΕΑ).

Παράλληλα, και αφού με τις άστοχες κινήσεις του οδήγησε στον εξευτελισμό της ακύρωσης απόφασης του Δημοτικού μας Συμβουλίου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης αλλά και στην δημιουργία κλίματος έντασης και διχασμού εντός του ΔΣ αλλά και μεταξύ των γονέων στην περιοχή Αγ. Ιωάννη - Επέκταση Σχεδίου - Φοίνικας, έπραξε αυτό που εξ αρχής όφειλε και έλαβε απόφαση για την διευθέτηση του προβλήματος σχολικής στέγης στην περιοχή, έστω και προσωρινά μέχρι - επιτέλους - να κατασκευαστεί το αναγκαίο νέο Λύκειο.

Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας για να κάνουμε την Καλαμαριά, Πρώτη Ξανά! Παίρνουμε δύναμη βλέποντας τους αγώνες που δίνουμε μαζί με τους συνδημότες μας, να φέρνουν αποτελέσματα!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!