ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ – ΠΟΛΗ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

Συνεχίζεται ο νέος κύκλος διαλέξεων, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Δήμου Καλαμαριάς με τίτλο ΠΟΛΙΤΗΣ-ΠΟΛΗ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ, στο δημοτικό θέατρο Μελίνα Μερκούρη, που απευθύνεται στους ενήλικες οι οποίοι επιθυμούν την δια βίου πρόσβαση στη γνώση.

Την ερχόμενη Τρίτη 29 Οκτωβρίου στις 7 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη ενότητα με θέμα « Σύγχρονες Ιατρικές Εφαρμογές του Ηλεκτρομαγνητισμού» το οποίο θα αναπτύξει ο καθηγητής του τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ., Θόδωρος Σαμαράς. Είναι ένα ενδιαφέρον θέμα με αναφορά στις νέες εφαρμογές του Ηλεκτρομαγνητισμού στην Ιατρική, οι οποίες τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα αλλά και τη θεμελιώδη συνεισφορά του ηλεκτρομαγνητισμού στον σύγχρονο τεχνολογικό πολιτισμό μας.
Στο τέλος της διάλεξης το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέσει ερωτήσεις στον εισηγητή πάνω στο θέμα που πραγματεύεται και θα ακολουθήσει διάλογος.

Υπενθυμίζεται ότι στόχος είναι να παράσχει γνώσεις και πληροφορίες για θέματα που ενδιαφέρουν τους πολίτες και τους ωθούν σε έναν εποικοδομητικό διάλογο, ώστε να αποκτήσουν πληροφορίες και γνώσεις πάνω στο θέμα που αναπτύσσει κάθε φορά ο εισηγητής.

Η προσέλευση του κοινού είναι δωρεάν.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Our website is protected by DMC Firewall!