Μέσα σε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με ομιλία του Δημάρχου Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη, ο οποίος απευθυνόμενος προς όλα τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου τόνισε ότι η νέα Δημοτική Αρχή έχει να επιτελέσει ένα δύσκολο έργο, ζήτησε συνέπεια και σκληρή δουλειά και ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους.
Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των δύο Επιτροπών, Οικονομική και Ποιότητας Ζωής, που συστάθηκαν σύμφωνα με τον «Καλλικράτη».

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναδείχθηκε, η Τσιραμπίδου Μαίρη, δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Γενιά Δημιουργίας». Αντιπρόεδρος η Νικολέτου- Σκάρλιου Βασιλική, δημοτική σύμβουλος από την παράταξη «Συνεργασία για την Καλαμαριά» και γραμματέας, ο Αβραμίδης Ελευθέριος, δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη «Καλαμαριά Πρώτη Ξανά».

Σε ό,τι αφορά την Οικονομική Επιτροπή, και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής η πρώτη θητεία των μελών της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, περιλαμβάνει το χρονικό διάστημα από 1/09/2019 έως 6/11/2021.

Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής από την παράταξη «Γενιά Δημιουργίας» εκλέχτηκαν ως τακτικά μέλη Γιαννακός Αθανάσιος και Κυρατζής Δημήτριος, ενώ από την αντιπολίτευση από την παράταξη «Συνεργασία για την Καλαμαριά» τακτικά μέλη εκλέχτηκαν η Φοροπούλου Χριστίνα και η Κιφωνίδου Θεοδώρα, από την παράταξη «Καλαμαριά Πρώτη Ξανά» τακτικό μέλος αναδείχθηκε η Αγγελοπούλου Δέσποινα και από την παράταξη «Η Καλαμαριά που μας Αξίζει» ο Ακριτίδης Λάζαρος.

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι : Ματσαρίδης Στυλιανός, Κογκαλίδου Βασιλική, Ανδρεάδης Ιωάννης, Παυλίδου-Βασιλειάδου Μαρία, Καριπίδης Φίλιππος, Πενόπουλος Ιωάννης , Τεργιακίδης Ηλίας και Σεμακούλα Μπέτυ.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Δημιουργούμε το Μέλλον Καλαμαριά Αλλιώς» κ.κ. Αρκούδης Δημήτριος, Αγγελάκογλου Τατιάνα και Γαβριήλ Νικόλαος δήλωσαν λευκό, κι αυτό γιατί, όπως είπαν οι τροποποιήσεις της σημερινής Κυβέρνησης στο νόμο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ, νοθεύουν το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου, δημιουργώντας τεχνητές πλειοψηφίες.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμαριάς» κ.κ. Αντωνάκης Βικέντιος και Χατζή Δήμητρα δήλωσαν ότι απέχουν από τη διαδικασία ψηφοφορίας εκλογής μελών Οικονομικής Επιτροπής.

Μέλη της Επιτροπής Ποιότητα Ζωής από την παράταξη «Γενιά Δημιουργίας» αναδείχθηκαν ως τακτικά μέλη οι: Ματσαρίδης Στυλιανός, Ανδρεάδης Ιωάννης, ενώ από την παράταξη «Συνεργασία για την Καλαμαριά» τακτικά μέλη εξελέγησαν η Παυλίδου-Βασιλειάδου Μαρία και ο Γεωργιάδης Σωτήριος, από την παράταξη ««Καλαμαριά Πρώτη Ξανά», εκλέχτηκε ο Βουλγαράκης Νεκτάριος και από την παράταξη «Καλαμαριά που μας Αξίζει» ο Περσίδης Αβραάμ.

Αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν οι Κογκαλίδου Βασιλική, Γιαννακός Αθανάσιος, Κυρατζής Δημήτριος, Φοροπούλου Χριστίνα, Κιφωνίδου Θεοδώρα, Τελίδης Γιώργος, Κόκκινος Χρήστος και Αλεπίδης Θεόδωρος.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!