Ο Δήμος Καλαμαριάς προσκαλεί όσες/ους υποψήφιες/ους δικηγόρους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους, διάρκειας έξι (6) μηνών με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον διάστημα έξι μηνών στο Τμήμα Δικαστικού του Δήμου Καλαμαριάς, να υποβάλλουν την υπεύθυνη δήλωσή τους σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα που επισυνάπτεται:


1) με  ταχυδρομείο  επί  αποδείξει,  στο  Τμήμα  Πρωτοκόλλου  του Δήμου Καλαμαριάς (ταχυδρομική Διεύθυνση:
Αγ. Νικολάου & Μικρουλέα, Καλαμαριά, Τ.Κ. 55132).
Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται  στην αίτηση του υποψηφίου ή από
άλλο αποδεικτικό μέσο.
2) με  ηλεκτρονικό  ταχυδρομείο  στην  ηλεκτρονική  διεύθυνση
e-mail: (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ, όπουστη συνέχειααποστέλλεται ηλεκτρονικά ο αριθμός πρωτοκόλλου στον υποψήφιο.
3) με φυσική παρουσία στο Τμήμα Πρωτοκόλλου του Δήμου Καλαμαριάς (Αγ. Νικολάου & Μικρουλέα, Καλαμαριά,Τ.Κ. 55132),εντός  δέκα  ημερών, από 20-10-2017  έως 30-10-2017,  από  την  επομένη  της ανάρτησης της ανακοίνωσης της σχετικής πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμαριάς (www.kalamaria.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι
μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Νομικών Συμβούλων του Δήμου Καλαμαριάς. (Αρμόδια για πληροφορίες: κ. Κατσούλη Ντίνα 2313314181).
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd