Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 , από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 2.00μμ , μέλη της ΡΕΚΚ (« Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς») στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Γνωρίζοντας τον τόπο μας» θα εξορμήσουν με αφετηρία καφενείο στο Κέντρο της Καλαμαριάς στο Συνοικισμό «Νέο Κατιρλί», θα συναντηθούν με κατοίκους του Συνοικισμού και το Δ.Σ. του τοπικού Συλλόγου και μετά από μια σύντομη παρουσίαση της ιστορίας του συνοικισμού , θα συζητήσουν για τα θέματα που τους απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής.
Στις 12 το μεσημέρι το κλιμάκιο της ΡΕΚΚ θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Κατιρλιωτών “Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος”» στα γραφεία του Συλλόγου (Αγίας Ελένης 1 και Βιθυνίας).
Θα συζητηθούν τόσο τα προβλήματα και οι προτεινόμενες λύσεις όσο και τα πλεονεκτήματα της περιοχής , που μπορούν να αξιοποιηθούν για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην γειτονιά.


Πρόγραμμα της δράσης:
10 πμ Συνάντηση της ομάδας στο καφενείο «ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ», στο κέντρο της Καλαμαριάς.
Παρουσίαση της ιστορίας του συνοικισμού και της συμβολής του στο σχηματισμό της φυσιογνωμίας του Δήμου Καλαμαριάς καθώς και των σύγχρονων προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους , από μέλος της ΡΕΚΚ
10:30 πμ– 12:00 μ Επίσκεψη σε χαρακτηριστικά σημεία του Συνοικισμού
12:00 Συνάντηση με το Δ.Σ. του «Συλλόγου Κατιρλιωτών “Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομός”» στα γραφεία του Συλλόγου (Αγίας Ελένης 1 και Βιθυνίας).
1:00 – 2:00 μμ Περιήγηση σε τμήματα του πρ. Στρ. Κόδρα που γειτονεύουν με το Συνοικισμό

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!