Αποφασισμένος να επιβάλει την τάξη και να εφαρμόσει τους κανονισμούς στο θέμα της ανάπτυξης των τραπεζοκαθισμάτων, είναι ο Δήμος Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα, στην προσπάθειά του να ευπρεπίσει και να βάλει τάξη στον πεζόδρομο της οδού Κομνηνών και της Μεταμορφώσεως, ξεκίνησε ελέγχους προκειμένου να τηρηθούν και να εφαρμοστούν οι κανονισμοί που αφορούν στην ελεύθερη και απρόσκοπτη προσβασιμότητα των πεζών εμποδίζοντας πολλές φορές την προσέλευσή τους. Στόχος του Δήμου είναι η απελευθέρωση των πεζοδρομίων και η ανάδειξη του δημοσίου χώρου.

Από το πρωί σήμερα (Δευτέρα 9/9) συνεργεία του Δήμου σε συνεργασία με την Αστυνομία καταγράφουν και προχωρούν στη σύσταση για τον περιορισμό χρήσης από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που επηρεάζουν τον χαρακτήρα του πεζόδρομου.

Να σημειωθεί ότι η προσπάθεια αυτή γίνεται μετά τις απανωτές προειδοποιήσεις για συμμόρφωση των επαγγελματιών-ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και αναψυχής, με τα νόμιμα και προβλεπόμενα, σε ότι αφορά στην κατάληψη κοινόχρηστων χώρων, αλλά και την πληρωμή των ανάλογων δημοτικών τελών.
Η Δημοτική Αρχή Καλαμαριάς είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει τον σεβασμό στο δημόσιο χώρο και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd