Με την υπ' αρ. 147/2015 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, εγκρίθηκε η λήψη απόφασης σχετικά με την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Δήμο Καλαμαριάς, σύμφωνα με την υπ' αρ. 56/2015 μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Η απόφαση είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, στην Διαύγεια με στοιχεία ΑΔΑ: 7ΗΜΟΩΕΡ-Κ7Ξ και στην είσοδο του Δημαρχείου (Κομνηνών 58). Τα συνοδευτικά στοιχεία της απόφασης θα είναι αναρτημένα αποκλειστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, λόγω του όγκου τους.

Παρακαλείτε όποιος ενδιαφερόμενος θέλει να καταθέσει προτάσεις ή παρατηρήσεις, μπορεί να το κάνει είτε στη Διεύθυνση: Δήμος Καλαμαριάς, Γραφείο υποστήριξης των πολιτικών οργάνων του Δήμου, Υπόψη κ.Νίκου Κωνσταντινίδη, Μικρουλέα και Αγίου Νικολάου, ΤΚ 55132, είτε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στο Fax: 2313314270, το αργότερο έως τη Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015, στις 11:00π.μ

Δείτε αναλυτικά την μελέτη σήμανσης ΕΔΩ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd