Τη συνεργασία με στόχο την πολιτιστική και τουριστική προβολή των δύο Δήμων Καλαμαριάς και Νάουσας, μέσα από κοινές δράσεις και εκδηλώσεις, αποφάσισαν την Τρίτη στην Καλαμαριά οι Δήμαρχοι, Θεοδόσης Μπακογλίδης και Nίκος Κουτσογιάννης.

Ο Δήμαρχος της Νάουσας κ. Κουτσογιάννης , συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Απόστολο Αποστόλου, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού Δημήτρη Μάντσιο, και τον ειδικό σύμβουλο σε τεχνικά θέματα Σπύρο Βλάχο, επισκέφθηκαν την Τρίτη 9 Ιουνίου το γραφείο του Δημάρχου Καλαμαριάς, και συζήτησαν τα βασικά πεδία της συνεργασίας, που συνοψίζονται σε θέματα πολιτισμού, τουρισμού και αυτοδιοίκησης, ενώ συμφώνησαν επίσης και στην από κοινού υποβολή προτάσεων σε Ευρωπαϊκά συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Η καλή διάθεση για συνεργασία, ο αλληλοσεβασμός και η αμοιβαία εμπιστοσύνη ήταν τα στοιχεία εκείνα που διαφάνηκαν σε αυτή τη συνάντηση η οποία αποσκοπεί στην αξιοποίηση του δυναμισμού της κάθε πόλης.

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού και Προβολής του Δήμου Καλαμαριάς, Ματθαίος Αμπατζίδης, ο οποίος τον περασμένο Απρίλη συναντήθηκε με τον δήμαρχο και Αντιδήμαρχο της Νάουσας και είχαν μια πρώτη συζήτηση για τις δυνατότητες συνεργασίας των δύο Δήμων .

Οι δύο Δήμοι συμφώνησαν να διευρύνουν τις πολιτιστικές ανταλλαγές τόσο σε επίπεδο Δήμου, όσο και σε επίπεδο Συλλόγων και Τοπικών φορέων. Παράλληλα συμφωνήθηκε επίσης η διοργάνωση κοινών εκδηλώσεων, με επίκεντρο το προσφυγικό στοιχείο.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!