Εκδήλωση - παιχνίδι κοινωνικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα με θέμα "ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ - ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ" διοργανώνει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καλαμαριάς σε συνεργασία με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής ΕΥΡΩΓΝΩΣH - EUROLAB Καλαμαριάς.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 και ώρα 18:00 στην πλατεία Δημαρχείου Καλαμαριάς και υποστηρίζεται αποκλειστικά από εθελοντές.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών, των γονέων αλλά και των δημοτών σχετικά με το επίκαιρο και ευαίσθητο πρόβλημα της λεκτικής και σωματικής παρενόχλησης (bulling), καθώς και η αποδοχή της διαφορετικότητας.
Περισσότεροι από 250 μαθητές και φίλοι της ΕΥΡΩΓΝΩΣH - EUROLAB Καλαμαριάς θα συμμετάσχουν σε διαδραστικά - βιωματικά παιχνίδια που επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ και των ΙΕΚ ΑΚΜΗ, και θα κερδίσουν υποτροφίες και δώρα από τους χορηγούς - υποστηρικτές της εκδήλωσης. Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλους τους δημότες και η είσοδος ελεύθερη.
Συνεργαζόμενοι φορείς της εκδήλωσης είναι τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, η ΧΑΝ Καλαμαριάς, ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμαριάς καθώς και επιχειρήσεις της πόλης.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!