Ντούο για Κιθάρα & Βιολοντσέλο στα πλαίσια των 55ων Δημητρίων και του Φεστιβάλ μουσικής δωματίου «Up To 8»

25 και 26 Οκτωβρίου
στις 18:45

Μαρία Ανισέγκου – βιολοντσέλο
Κώστας Μακρυγιαννάκης – κιθάρα

Έργα:

1. Heitor Villa-Lobos (1887-1959)
Aria Cantilena από την Bachiana Brasileira No.5

2. Enrique Cadicamo (1900-1999)
Cabaret
διασκευή για κιθάρα και τσέλο: Κ. Μακρυγιαννάκης / Ν. Βελιώτης

3. Astor Piazzolla (1921-1992)
Mumuki
διασκευή για κιθάρα και τσέλο: Κ. Μακρυγιαννάκης / Ν. Βελιώτης

4. Enrique Cadicamo (1900-1999)
Tango de lengue
διασκευή για κιθάρα και τσέλο: Κ. Μακρυγιαννάκης / Ν. Βελιώτης

5. Carlos Gardel (1890-1935)
Por una cabeza
διασκευή για κιθάρα και τσέλο: Κ. Μακρυγιαννάκης / Ν. Βελιώτης

 

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

 

700 90

 

"Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να βρίσκεσαι με τους φίλους και τις φίλες σου και να παίζεις. Να παίζεις το παιχνίδι της συζήτησης, της βόλτας, των προβληματισμών, της ενηλικίωσης, της τρέλας, της βραδινής εξόδου, του πρωινού καφέ. Όταν συμμετέχουμε σε όλα τα παιχνίδια της καθημερινότητας με ανθρώπους που αγαπάμε, πάντα μαθαίνουμε κάτι για τον εαυτό μας – γινόμαστε πιο δεκτικοί, πιο ανθεκτικοί, πιο διαλλακτικοί. Γι αυτό, από πολύ νωρίς σε όλες τις κοινωνίες και τις ιστορικές περιόδους, άνθρωποι ένιωθαν την ανάγκη να βρίσκονται σε παρέες και να σκαρώνουν νέους τρόπους να παίζουν μεταξύ τους: παιχνίδια, αθλήματα, μουσική. Για τη μουσική, το μοτίβο ήταν πάντα το ίδιο: βρισκόμαστε σε ένα δωμάτιο, φέρνουμε τα όργανά μας, και παίζουμε. Στο σαλόνι ενός λάτρη της μουσικής που είχε πιάνο τον 19ο αιώνα, οι φίλοι έφερναν το τσέλο και το βιολί τους. Στο γκαράζ ενός έφηβου τη δεκαετία του ’60 στην Αμερική έφερναν ενισχυτές και ηλεκτρικές κιθάρες.

Ο σκοπός ήταν πάντα ο ίδιος: να βρεθούμε, να κάνουμε μουσική μαζί και να περάσουμε καλά μαθαίνοντας κάτι για τον εαυτό μας και τους άλλους. Αυτός είναι και ο σκοπός του δικού μας Φεστιβάλ. Να ξανακερδίσουμε, μακριά από την επίπλαστη βαρύτητα που έχει ο όρος “κλασική μουσική”, την απλότητα και τη χαρά εκείνων των μαζώξεων. Κι αυτό γιατί, για τέτοια μικρά σχήματα που παίζουν μουσική σε δωμάτια, συνθέτες έγραψαν κάποια από τα πιο μεγαλειώδη τους έργα – έργα “μουσικής δωματίου” που αξίζει να ακουστούν στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο ενός χώρου που υποστηρίζει αυτή τη μουσική. Στην πρώτη έκδοση του “Up to 8”, (στη lite εκδοχή του λόγω του κορωνοϊού), θα ακούσουμε μουσικές από τον 18ο έως και τον 21ο αιώνα. Θα ανακαλύψουμε όργανα να συμβιώνουν σε διάφορους συνδυασμούς. Θα ακούσουμε εξαιρετικούς μουσικούς να τη βρίσκουν παίζοντας μουσική για εσάς. Θα μάθουμε τη γλώσσα που μιλούσε ένας συνθέτης πριν απο 300 χρόνια (Boccherini), και ένας συνθέτης που ζει ανάμεσά μας σήμερα (Παπάνας). Αλλά πάνω από όλα, στην εναρκτήρια αυτή έκδοση του Φεστιβάλ, θα δώσουμε τον τόνο για όσα θα ακολουθήσουν στη συνέχεια: πέρα από το βάρος, τη σοβαροφάνεια, το κύρος, εμείς θα κάνουμε μουσική που γράφτηκε από φοβερά άτομα για να ακουστεί από φοβερό κόσμο, παιγμένη από φοβερούς μουσικούς. Up to 8 θα πει παίζω. Ελπίζουμε ότι θα έρθετε στην παρέα μας. Γιατί περνάμε πολύ ωραία."

Βασίλης Βαρβαρέσος
Καλλιτεχνικός Διευθυντής Up to 8
Φεστιβάλ Μουσικής Δωματιου Θεσσαλονικης

 

 

ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΤΟΥ ΣΚΙΑΧΤΡΟΥ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ
της Ναντίνας Κυριακή σε μουσική Γιώργου Καζαντζή

Τα σκιάχτρα υπάρχουν για να τρομάζουν τα πουλιά… Τι συμβαίνει όμως, όταν ένα σκιάχτρο είναι χαμογελαστό και θέλει να κάνει φίλους; Ε, τότε γίνεται παραμύθι! «Τα πρέπει και τα θέλω στου σκιάχτρου το καπέλο», το αγαπημένο βιβλίο των εκδόσεων Διάπλους έρχεται στο θέατρο Σοφούλη, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 17.30 για μία μόνο παράσταση. Η συγγραφέας Ναντίνα Κυριαζή και η Λένα Τζαμπάζη με την κιθάρα της, σας περιμένουν όλους, μικρούς και μεγάλους, να ισορροπήσουμε μαζί τα πρέπει και τα θέλω μας με λόγο τη μουσική του Γιώργου Καζαντζή.

skiahtro

 

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 8€
Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 17.30

Απαραίτητη η ηλεκτρονική προαγορά εισιτηρίων.
Προπώληση: viva.gr και goldmall.gr
Πληροφορίες στο τηλέφωνο του θεάτρου: 2310423925

Η παράσταση διεξάγεται με την τήρηση όλων των κανόνων ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού.
Απαραίτητη η μάσκα στην είσοδο, στην έξοδο αλλά και κατά την διάρκεια της παράστασης

*Δεδομένων των περιορισμών για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.
Το Θέατρο Σοφούλη διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΑΣΘ: Λεωφορείο 5
Από Δυτικά προς Ανατολικά: Στάση Βερβελίδη
Από Ανατολικά προς Δυτικά: Στάση Ναυτικός Όμιλος

Θέατρο Σοφούλη
Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη, Τ.Κ. 55131 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Τηλ. 2310423925,
www.theatrosofouli.gr
Θέατρο Σοφούλη


Το TiSFF, το διεθνές ραντεβού δημιουργών ταινιών μικρού μήκους επιστρέφει, για 14η χρονιά στη Θεσσαλονίκη και έρχεται να συμπληρώσει το πρόγραμμα του φεστιβάλ των 55ων Δημητρίων που διοργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το TiSSF (www.tisff.eu) δημιουργήθηκε και διοργανώνεται από τον Γιάννη Ζαχόπουλο και είναι ένα διεθνές φεστιβάλ που στόχο έχει την προβολή και προώθηση πρωτοποριακών ιδεών και τάσεων, όπως αυτές αποτυπώνονται στις δουλειές νέων δημιουργών του κινηματογράφου, οι οποίοι σε μικρής διάρκειας ταινίες, συμπυκνώνουν και καταγράφουν την πορεία του πλανήτη σε επίπεδο κοινωνικό, πολιτικό, ερωτικό, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και κάθε είδους καλλιτεχνικών οπτικών.

Φέτος, παραμένοντας σταθερά η «στέγη» νέων κινηματογραφιστών απ’ όλο τον κόσμο, παρουσιάζει ένα πλήρες πρόγραμμα με 115 ταινίες Ελλήνων και ξένων δημιουργών, που θα είναι διαθέσιμες μέσα από το www.e-dimitria.gr, την ψηφιακή πλατφόρμα του Φεστιβάλ Δημητρίων, και προσβάσιμες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Ένα πρόγραμμα που θα καλύψει 18 συνεχόμενες ημέρες προβολών.

Το “Electric Swan” της Ελληνίδας Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη, η πρεμιέρα του “The Invisible Boy” από τον James Fitzgerald, το “Odol Gorri” της Charlene Favier και “The Blind Turtle and the Endless Sea” της Isabella Margara είναι μόνο λίγα από τα highlights της φετινής διοργάνωσης, που -όπως πάντα- φιλοξενεί ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα προβολών.

Μπείτε στο www.e-dimitria.gr, δείτε το πρόγραμμα και «κλείστε θέση» από τώρα γιατί οι προβολές ξεκινούν!
Θα μας βρείτε εδώ:
www.facebook.com/dimitriafestival/
www.instagram.com/dimitriafestival/

 

«ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ»
URBANACT
7ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 23-28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020
ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΗΣ: CHEONE (IT)

 

Η UrbanAct υλοποιεί μια νέα δημόσια τοιχογραφία στο 7ο Λύκειο Καλαμαριάς, με την συμμετοχή του Ιταλού προσκεκλημένου καλλιτέχνη Cheone, στα πλαίσια του προγράμματός της, "Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια".

posterΗ δράση υλοποιείται με την πρωτοβουλία της ομάδας μαθητών του 7ου Λυκείου Καλαμαριάς οι οποίοι συμμετέχουν στη Βουλή των Εφήβων. Φιλοξενείται απο την δ/νση του εν λόγω σχολείου με την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς. Υλοποιείται με την συνεργασία και στήριξη του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών και με χορηγό την Flame.

Η θεματική της τοιχογραφίας επικεντρώνεται στο περιβάλλον, στη σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

Για όμορφες πόλεις, με όμορφους και συμμετοχικούς πολίτες.

urbanact.gr
fb/urbanact.gr
fb/zografizontasxolikaktiria
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
t: +30 6973701961

 

Μετατίθεται η πρεμιέρα της βραβευμένης παράστασης «ΤΟ ΠΑΛΤΟ» του Νικολάι Γκόγκολ
THN Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

Η αλλαγή δεν οφείλεται στο θέατρο Σοφούλη ή τους συντελεστές αλλά στην καθυστέρηση ανακοινώσεων των νέων μέτρων από το υπουργείο πολιτισμού.
H βραβευμένη παράσταση «Το Παλτό» επιστρέφει
στο Θέατρο Σοφούλη για 2η χρονιά!

Όλοι βγήκαμε απ’ το Παλτό του Γκογκόλ.
(η φράση αποδίδεται τόσο στον Ντοστογιέφσκι όσο και στον Τουργκένιεφ)

Η πολυβραβευμένη παράσταση “Το παλτό” του Νικολάι Γκογκόλ σε σκηνοθεσία Αντώνη Καραγιάννη, ενθουσίασε το κοινό της Θεσσαλονίκης την Άνοιξη. Η επιτυχημένη της πορεία, που επισφραγίστηκε και με πέντε θεατρικά βραβεία (Α΄Ανδρικού Ρόλου, Β’ Ανδρικού Ρόλου, τοπικού θιάσου, μουσικής και φωτισμών) διακόπηκε απότομα εξαιτίας της πανδημίας. Για τον λόγο αυτό, “Το παλτό” σε μετάφραση και διασκευή της Δέσποινας Καλαϊτζίδου, επιστρέφει τον Οκτώβριο στο Θέατρο Σοφούλη. Οι βραβευμένοι για τις ερμηνείες τους Κρίτωνας Ζαχαριάδης και Βασίλης Κανελλόπουλος θα ξετυλίξουν και πάλι την τραγική ιστορία του Ακάκιου Ακακίεβιτς σε μια παράσταση ντυμένη με τις μουσικές του Γιώργου Καζαντζή. Το τραγούδι της παράστασης ερμηνεύει η Ναντίνα Κυριαζή
Λίγα λόγια για το έργο
Ο Ακάκιος, ο κεντρικός ήρωας του έργου, γύρω από τον οποίο σχηματίζονται ομόκεντροι κύκλοι, είναι ένας τίμιος, ευσυνείδητος κι αγνός υπάλληλος, που υπηρετεί έναν μηχανισμό, επινοημένο και φτιαγμένο ώστε να υποτάσσει, να αποβλακώνει και να αμείβει ελάχιστα. Ταλαιπωρημένος από τον βαρύ χειμώνα της Αγίας Πετρούπολης, ο Ακάκιος αναγκάζεται να αντικαταστήσει το παλιό και φθαρμένο του παλτό με ένα νέο κι όμορφο. Αυτή η πράξη, όσο ασήμαντη και να φαίνεται στις μέρες μας, αλλάζει οριστικά κι αμετάκλητα τη ζωή του. Γίνεται η αιτία να βιώσει το πιο σκληρό πρόσωπο της βαθιάς ταξικής ρωσικής κοινωνίας στα μέσα του 19ου αιώνα. Ένα γεγονός που τον σπρώχνει βίαια στην τραγική του πτώση.
«Το Παλτό» του Νικολάι Γκογκόλ, ένα από τα αριστουργήματα του ρωσικού ρεαλισμού, επηρέασε παλιούς και νέους συγγραφείς όπως ο Ντοστογιέφσκι και ο Ναμπόκοφ. Με το καυστικό χιούμορ του αφηγητή, τους γλαφυρούς χαρακτήρες, τη σκοτεινή και παγωμένη ατμόσφαιρα της Αγίας Πετρούπολης, το «Παλτό» προσφέρεται για μια μοναδική σκηνική αναπαράσταση. Ο Γκογκόλ σκιαγραφεί την ανελέητη δύναμη κι επιρροή του κοινωνικού οικοδομήματος πάνω στις ψυχές των ανθρώπων. Άλλωστε ήδη τον προηγούμενο αιώνα ο Ζαν Ζακ Ρουσσώ έγραφε πως ο άνθρωπος γεννήθηκε ελεύθερος, παντού όμως γύρω του βρίσκονται αλυσίδες.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αντώνης Καραγιάννης
Μετάφραση – θεατρική διασκευή: Δέσποινα Καλαΐτζίδου
Μουσική: Γιώργος Καζαντζής
Ερμηνεία τραγουδιού: Ναντίνα Κυριαζή
Στίχοι: Κρίτωνας Ζαχαριάδης
Σκηνογραφία: Lorenzo Bellelli
Ενδυματολογία : Μαρία Καβαλιώτη
Video – Promo trailer: Γιώργος Κόγιας
Σχεδιασμός φώτων: Ανέστης Ατακτίδης
Β. σκηνοθέτη, μουσική επιμέλεια: Χρύσα Καραμούζη
Γραφιστικά: Λευτέρης Παπασταύρου
Επικοινωνία : Κατερίνα Νικολάου
Παραγωγή: Καλλιτεχνική εταιρία θεάτρου
Παίζουν: Κρίτωνας Ζαχαριάδης, Βασίλης Κανελλόπουλος
Παραστάσεις:
Από την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ, 10 ευρώ μειωμένο (ανέργων, μαθητών, φοιτητών, άνω των 65, ΑμεΑ, πολυτέκνων, ατέλειες).
Προπώληση: viva.gr (http://bit.ly/topalto) και goldmall.gr
Πληροφορίες στο τηλέφωνο του θεάτρου: 2310423925
Η παράσταση διεξάγεται με την τήρηση όλων των κανόνων ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού.
*Δεδομένων των περιορισμών για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων. Απαραίτητη η προαγορά εισιτηρίων.
Το Θέατρο Σοφούλη διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΑΣΘ: Λεωφορείο 5
Από Δυτικά προς Ανατολικά: Στάση Βερβελίδη
Από Ανατολικά προς Δυτικά: Στάση Ναυτικός Όμιλος
Θεσσαλονίκη
Τραπεζούντος 5, Καλαμαριά
Τηλ. 2310423925

 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
«Η ΝΙΚΗ της Ελπίδας»
της Καλλιόπης Παπαδάκη
Πρεμιέρα Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 11.30

NIKI ELPIDAS AFISAΤο θέατρο Σοφούλη επιστρέφει με τη διαχρονικά αγαπημένη Παιδική Σκηνή του. Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, παρουσιάζει μία παράσταση για όλη την οικογένεια στο πνεύμα των ημερών. Πρεμιέρα την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 11.30 και κάθε Κυριακή, Τσιόδρα θέλοντος και Χαρδαλιά επιτρέποντος.
Λίγα λόγια για το έργο
Η Ελπίδα είναι ένα κοριτσάκι που αγαπάει πολύ τον παππού και την γιαγιά της. Όμως ο κύριος Κορονοϊός δεν της επιτρέπει πια να τους δει. Είναι θυμωμένη. Νιώθει φυλακισμένη. Παρέα έχει μόνο τις κούκλες της . Σκαρφίζεται λοιπόν να κάνει την άρρωστη και να τους πάρει τηλέφωνο γιατί είναι σίγουρη πως θα την λυπηθούν και θα πάνε σπίτι να την δουν, να την φροντίσουν, μιας και η μαμά και ο μπαμπάς λείπουν στην δουλειά και τα μαθήματα γίνονται πια διαδικτυακά. Όμως τα πράγματα άλλαξαν . Δεν είναι όπως παλιά. Θα καταφέρει η μικρή μας να καταλάβει γιατί πρέπει να μείνει μακριά τους. Θα καταλάβει πώς μπορεί να νικήσει τον ιό;
Μια διαδραστική παράσταση βγαλμένη μέσα από την καινούρια καθημερινότητα.
Βάλτε τις μάσκες σας και ελάτε να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο του θεάτρου.
Ένα έργο με την επιστημονική συμβολή του Ιατρού Βιοπαθολόγου Μάριου Φλέσσα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο: Καλλιόπη Παπαδάκη
Σκηνοθεσία: Παυλίνα Χαρέλα
Μουσική επιμέλεια-Στίχοι: Λαμπρινή Ιωάννου
Χορογραφία: Μαρίνα Στεργιοπούλου
Σκηνικά-κοστούμια: Moda Syste
Φωτισμοί: Σπύρος Χαρέλας
Γραφιστικά: Χαράλαμπος Αθανασιάδης
Παίζουν: Αναστασία Ευσταθοπούλου, Γιάννης Κωνσταντινίδης
Παραστάσεις:
Από την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 11.30
Γενική είσοδος: 8 ευρώ
Απαραίτητη η ηλεκτρονική προαγορά εισιτηρίων.
Προπώληση: viva.gr και goldmall.gr
Πληροφορίες στο τηλέφωνο του θεάτρου: 2310423925
Η παράσταση διεξάγεται με την τήρηση όλων των κανόνων ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού.
Απαραίτητη η μάσκα στην είσοδο, στην έξοδο αλλά και κατά την διάρκεια της παράστασης
Η διάδραση της παράστασης είναι μόνο λεκτική.

*Δεδομένων των περιορισμών για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.
Το Θέατρο Σοφούλη διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΑΣΘ: Λεωφορείο 5
Από Δυτικά προς Ανατολικά: Στάση Βερβελίδη
Από Ανατολικά προς Δυτικά: Στάση Ναυτικός Όμιλος

Θέατρο Σοφούλη
Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη, Τ.Κ. 55131 Καλαμαριά
Τηλ. 2310423925,
www.theatrosofouli.gr
Θέατρο Σοφούλη

 

Το φετινό 55ο Φεστιβάλ Δημητρίων επέστρεψε -για πρώτη φορά online. Μια σύντομη παρουσίαση από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, Δήμαρχο Θεσσαλονίκη, τη Μαρία Καραγιάννη, Αντιδημάρχο Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και τον Άκη Σακελλαρίου, Συντονιστή Καλλιτεχνικού Προγράμματος της φετινής διοργάνωσης ήταν αρκετή για να μας βάλει στο κλίμα της φετινής διοργάνωσης.

Δύο νέες παραστάσεις που ανακοινωθηκαν από τη Διεύθυνση Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, εμπλουτίζουν ακόμη περισσότερο το περιεχόμενο του φεστιβάλ. Το φωνητικό σύνολο «Contradition Ensemble» και οι μελωδικοί «Nouvelle Vague», είναι δύο ακόμη κομμάτια ενός παζλ που μας επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις.

Οι Contradition Ensemble δημιουργήθηκαν τον Μάρτιο του 2015 στη Θεσσαλονίκη, από τον συνθέτη Kostika Çollaku. Στόχος του συνόλου είναι η ανάδειξη ενός ιδιαίτερου ρεπερτορίου το οποίο δεν παρουσιάζεται συχνά, είτε για λόγους αναγνωρισιμότητας, είτε για λόγους δυσκολίας. Το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει παραδοσιακά κομμάτια στη πρωτότυπη τους γλώσσα έως και σύγχρονα κλασικά έργα μεγάλων συνθετών και μια μεγάλη συναυλία που θα παρουσιαστεί μέσα από τη νέα πλατφόρμα του φεστιβάλ στις 22 Οκτωβρίου.

Οι Nouvelle Vague, ένα ντουέτο από την Γαλλία που δημιουργήθηκε το 2003, είναι αδιαμφισβήτητά η συναυλία - έκπληξη της φετινής διοργάνωσις και έρχεται για να κλείσει το φεστιβάλ με τον καλύτερο τρόπο. Γνωστές new wave διασκευές από wave συγκροτήματα της περιόδου 1977-1984, που οι μουσικοί του σχήματος επέλεξαν να διασκευάσουν διαχρονικές συνθέσεις.

Μπείτε στο www.e-dimitria.gr και αναδιοργανώστε το πρόγραμμα στο προσωπικό σας προφίλ, γιατί αυτές τις δύο συναυλίες, δεν πρέπει να τις χάσετε!

Θα μας βρείτε εδώ:
www.facebook.com/dimitriafestival/
www.instagram.com/dimitriafestival/

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd