Διήμερο Πανηγύρι στον Φοίνικα στις 13 και 14 Αυγούστου πραγματοποιεί όπως κάθε χρόνο και φέτος ο Δήμος Καλαμαριάς, στο πλαίσιο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου, σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Κατοίκων Φοίνικα.

Την πρώτη ημέρα Tρίτη 13 Αυγούστου, όσοι βρεθούν στις 9.30 το βράδυ, στην πλατεία του Φοίνικα θα απολαύσουν ένα πλούσιο λαϊκό γλέντι με τον Νίκο Ταλέα (στο ακορντεόν και στο τραγούδι) τον Λάμπρο Καφκούλα (στην κιαθάρα και το τραγούδι), την Δέποινα Παγιούλα (στο τραγούδι), τον Σταύρο Χαλκιά (στην κιθάρα) και τον Νώντα Μανή (στα κρουστά). Νωρίτερα στις 7 τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να επιδοθούν στη ζωγραφική, σε τσουβαλοδρομίες και σε άλλα παιχνίδια, ενώ θα ακολουθήσει παράσταση από το ''Πολυθέαμα''.

Την επομένη μέρα Τετάρτη 14 Αυγούστου στις 9.30 η βραδιά περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά Συγκροτήματα του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Κατοίκων Φοίνικα και άλλων Συλλόγων και θα ακολουθήσει γλέντι με συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής με την Καραδήμου Θεοδώρα ( στο τραγούδι), τον Παναγιώτη Ελληνίδη (στο κλαρίνο κλαρίνο), τον Απόστολο Τσολακίδη (στο ακορντεόν), τον Γιάννη Κουσουλάκη (στο βιολί) και τον Αντώνη Ζάχο (στα κρουστά).

DMC Firewall is a Joomla Security extension!