Το Θέατρο Σοφούλη, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παρουσιάζει τις παραστάσεις των θεατρικών του εργαστηρίων. Τον Ιούνιο γονείς και παιδιά έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το θέατρο και να πάρουν μια μικρή γεύση από τη ζωή του πολύβουου μελισσιού των εργαστηρίων που δεν σταματούν ποτέ τις δράσεις τους και να εγγραφούν για την επόμενη χρονιά.

Το Α΄παιδικό θεατρικό τμήμα, το οποίο αποτελείται από παιδιά 4 έως 6 ετών, παρουσιάζει την παράσταση "Το μήνυμα της αγάπης" την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 11.30 το πρωί. Πρόκειται για μια παράσταση που δημιουργήθηκε μέσα από τα μαθήματα, από αυτοσχεδιασμούς, προτάσεις και σκέψεις των παιδιών.

Σκηνοθεσία: Ιωάννης Τσότσος

Χορογραφίες: Τζώρτζια Βοριά

Μουσική διδασκαλία: Ελευθερία Μυτιλιού

Την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 11.30 το πρωί το Β’ παιδικό θεατρικό τμήμα του θεατρικού εργαστηρίου του θεάτρου Σοφούλη παρουσιάζει την παράσταση "Τύμπανο, Τρομπέτα και κόκκινα κουφέτα". Μετά από μαθήματα υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, χορού, κινησιολογίας και τραγουδιού ήρθε η ώρα να δείξει στο κοινό την δουλειά ενός χρόνου. Το τμήμα αποτελείται από παιδιά 6 έως 11 ετών.

Σκηνοθεσία: Μαρία Κεχρή

Χορογραφίες: Τζώρτζια Βοριά

Μουσική διδασκαλία: Ελευθερία Μυτιλιού

Την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 18.00 το εφηβικό τμήμα του Θεάτρου Σοφούλη παρουσιάζει το πολυποίκιλο ραδιοφωνικό μαγκαζίνο «Ερασταί του ραδιοφώνου», όπου το εκλεκτό μας κοινό θα την έχει τη χαρά να παρακολουθήσει ζωντανά στο στούντιο μεταδόσεως του σταθμού μας!

Δεκαέξι εξαίρετοι καλλιτέχναι θα παρευρίσκονται μαζί σας δια να βοηθήσουν στη ροή του προγράμματος μας, το οποίον περιλαμβάνει επίκαιρα εσωτερικού και εξωτερικού δελτίου ειδήσεων, αθλητικά και καλλιτεχνικά νέα, αλλά και την ομώνυμη στήλη μας, που όλοι αγαπούν και έχει προκαλέσει θραύσιν ‘’Ερασταί του ραδιοφώνου’’, όπου θα αναγνωστούν ερωτικαί επιστολαί των ακροατών μας προς την κα Μίνα!

Οι ηθοποιοί μας θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν, αλλά και θα δραματοποιήσουν χιουμοριστικάς σκηνάς! Μην τους χάσετε!

Συντελεστές

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Λένα Πετροπούλου

Μουσική: Χάρης Γκατζόφλιας

Χορογραφίες: Ελένη Χρυσομάλλη

Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης

Σκηνικά-Κοστούμια: Η ομάδα

Σχεδιασμός αφίσας: Ζωή Νυφιώτη

Οι εκλεκτοί μας ηθοποιοί:Στέφανος Αζιλαζιάν, Ναταλία Αλεξανδρή, Γεωργία Αμανατίδου, Βασιλική Αναστασίου, Άκης Αραμπατζής, Χριστίνα Γκιουζέλη, Βαλασία Δόγκα, Γιούλη Ευθυμίου, Δημοσθένης Μιχαηλίδης, Ζωή Νυφιώτη, Ειρήνη Πίσαρη, Αφεντούλα Ροδακοπούλου, Κωστής Σεμελίδης, Ζέτα Στίκου, Θανάσης Σφέτσος, Μαρία Φυσαράκη

Είσοδος ελεύθερη για γονείς και παιδιά

Θέατρο Σοφούλη

Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη, Καλαμαριά

Πληροφορίες - εγγραφές: 2310423925

Our website is protected by DMC Firewall!