Ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού ΜOTUM 2017, στο δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». Εξαιρετικοί καλλιτέχνες με αξιόλογη πορεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στη διάρκεια του Φεστιβάλ, παρουσιάζουν και αναδεικνύουν την σύγχρονη χορευτική δημιουργία, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία  στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τη μαγεία αυτής της τέχνης. Καλλιτεχνική σύμβουλος είναι  η Τατιάνα Παπαδοπούλου και το πρόγραμμα των υπολοίπων παραστάσεων διαμορφώνεται ως εξής:

•    Την Δευτέρα 3 Απριλίου στις 21.15, η  Ομάδα Χορού “ANTIBODIES”  θα παρουσιάσει  το έργο με τίτλο «SECOND-SKIN». Η δημιουργία και η χορογραφία είναι του  Κυριάκου Χατζηϊωάννου και χορεύουν επί σκηνής η Tamara Bacci, η Νάνσυ Σταματοπούλου και ο Κυριάκος Χατζηϊωάννου. Πρόκειται για μια εξερεύνηση πάνω στους περιορισμούς των φυσικών ανθρώπινων ικανοτήτων και τις διαδικασίες μετατόπισης της αντίληψης και της πραγματικότητας. Τα σώματα των χορευτών μετατρέπονται σε τοπία μεταβαλλόμενων εκφράσεων και συνειδησιακών καταστάσεων.
Αντλώντας υλικό από τις δικές τους εμπειρίες και αναμνήσεις, οι ερμηνευτές εξετάζουν πως το παρελθόν έχει σημαδέψει τα σώματά τους και σε ποιο βαθμό αυτό καθορίζει την ύπαρξή τους.  

•    Η αυλαία του Φεστιβάλ πέφτει την Τετάρτη 5 Απριλίου ώρα 21.15, με την Χορευτική  Ομάδα «Αγνής Παπαδέλη-Ρωσσέτου»  η οποία θα παρουσιάσει το έργο  «ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ».  Η Χορογραφία είναι της  Αγνής Παπαδέλη – Ρωσσέτου και θα χορέψουν η Κατερίνα Λιόντου, ο Γιάννης Νικολαϊδης και η Αγνή Παπαδέλη Ρωσσέτου.Το βλέμμα και το τέρας είναι ένα ταξίδι στον άγνωστο, ανησυχαστικό και γοητευτικό κόσμο του ασυνείδητου. Οι τρεις ερμηνευτές με καλυμμένα πρόσωπα λειτουργούν σαν τις φιγούρες των ονείρων, χωρίς ατομικότητα σε έναν κόσμο όπου το σώμα, μοναδικό εκφραστικό μέσο, αλλάζει διαρκώς ταυτότητα μέσα από την κίνηση. Στο φόντο της ανοίκειας αίσθησης υπάρχει η μουτζούρα πάνω στο πρόσωπο, η παραμόρφωση με την οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι στα όνειρα, το παράξενο, κάποιες φορές σχεδόν απειλητικά και το «τέρας» του τίτλου είναι αβλαβές, μα δύσκολα δαμάζεται.


Kρατήσεις εισιτηρίων
Πρωϊνές ώρες 10:00-14:00 στο 6972 803 739 και το απόγευμα 17:00-19:00
στο 2310 346 064.
Tηλ. Θεάτρου 2310-458 591
Tιμές εισιτηρίων: Kανονικό 10 ευρώ & Μαθητικό- Φοιτητικό 8 ευρώ

DMC Firewall is a Joomla Security extension!