Πρεμιέρα την Παρασκευή 1η Ιουλίου για το έργο του Δημητρίου Κορομηλά «Ο Αγαπητικός της βοσκοπούλας», την παραγωγή του ΚΘΒΕ που έρχεται στο Βασιλικό Θέατρο και θα  μείνει όλο το καλοκαίρι…
 Η παράσταση θα παρουσιαστεί, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, στην κλιματιζόμενη αίθουσα του Βασιλικού Θεάτρου, στη Θεσσαλονίκη από 1 Ιουλίου έως 9 Σεπτεμβρίου με υπέρτιτλους στην αγγλική και στη ρωσική γλώσσα. 
Στόχος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος αυτό το καλοκαίρι είναι μέσα από τις παραστάσεις του τόσο το κοινό της Θεσσαλονίκης όσο και οι «επισκέπτες» της πόλης μας να γνωρίσουν το λόγο για τον οποίο η χώρα μας είναι η «μητέρα» του Παγκόσμιου Θεάτρου. Είναι σημαντικό για εμάς, το θέατρο να μπει στη  συνείδηση του κόσμου και να γίνει η πρώτη επιλογή του κάθε επισκέπτη της Θεσσαλονίκης ως ένας ακόμη τρόπος να γνωρίσει καλύτερα τον τόπο μας, την ιστορία μας, την κληρονομιά μας.
Για το λόγο αυτό ισχύουν ειδικές τιμές & συνεργασίες με τα μεγαλύτερα μουσεία της πόλης καθώς και με την  Πολιτιστική γραμμή του ΟΑΣΘ αλλά και την εταιρεία περιήγησης Θεσσαλονίκης SightSeeing».

«Ο Αγαπητικός της βοσκοπούλας» 
Κάθε Τρίτη, Γενική Είσοδος: 5 €

 Με την επίδειξη του εισιτηρίου του:
Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, 
Moυσείου Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, 
Μουσείου Λευκού Πύργου
καθώς και του εισιτηρίου της Πολιτιστικής Γραμμής του ΟΑΣΘ 
της εταιρείας περιήγησης Θεσσαλονίκης «SightSeeing» 
παρέχεται τιμή εισιτηρίου 5€ για την παράσταση «Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας».

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd