Διεθνές πενθήμερο θεατρικό workshop με τίτλο «Faces on stage Faces on camera» και παράσταση την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 στις 20.30, διοργανώνει το Θέατρο Άρατος, στο πλαίσιο του προγράμματος EDUCATHE, του Erasmus+ της Ε.Ε..
Το Εκπαιδευτικό θέατρο (Educational Theater) ως χώρος που θα αυξήσει την ένταξη και την απασχολησιμότητα των ατόμων με ειδικές ανάγκες είναι μια διεθνής στρατηγική εταιρική σχέση 8 οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων.
Συντονιστής είναι το Upset (Ζάγκρεμπ, Κροατία), σε συνεργασία με το Θέατρο Άρατος από τη Θεσσαλονίκη κι άλλους 6 οργανισμούς και φορείς από την Αθήνα (Ελλάδα), τις Βρυξέλλες (Βέλγιο), την Αττάλεια (Τουρκία), τις Συρακούσες (Ιταλία), το Βέντσπιλς (Λετονία) και τη Σόφια (Βουλγαρία).
Έχουν προγραμματιστεί συνολικά οκτώ εργαστήρια (workshopς) που θα διαρκέσουν 40 ημέρες με στόχο να γεφυρωθούν οι αποστάσεις και να μπει τέλος στην κοινωνική και εργασιακή διάκριση με βάση την αναπηρία.
Στα εργαστήρια συμμετέχουν 112 άτομα από επτά χώρες και οκτώ πόλεις στην Ευρώπη. Η Θεσσαλονίκη διοργανώνει το δεύτερο κατά σειρά θεατρικό workshop (C2), μετά το Ζάγκρεπ (C1).

“Faces on stage faces on camera”
Κυριακή 17.1.2016

Θέατρο Άρατος
(Μοσκώφ 12, Τ. 2315 312 487)

Ώρα έναρξης: 20.30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

DMC Firewall is a Joomla Security extension!