Εκδήλωση βράβευσης, για την επιχειρηματικότητα, διοργανώνουν από κοινού το Κέντρο Στήριξης & Ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας «Επιχειρείν», της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καλαμαριάς (Κ.Ε.Δ.ΚΑ.) και ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμαριάς «ΕΡΜΗΣ».
Στη διάρκεια της εκδήλωσης η οποία θα γίνει την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Καραμαούνα 1- Πλατεία Σκρά) θα απονεμηθούν βραβεία σε τέσσερις επιχειρηματίες- μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, δύο γυναίκες και δύο άνδρες με κριτήρια:
- Την Μακροβιότητα στην Επιχειρηματικότητα
- Την Ανάπτυξη στην Επιχειρηματικότητα
- Την Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα και
- Την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα
Παράλληλα στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα δοθεί διάλεξη με θέμα «Μαθαίνοντας από τα λάθη μας – Η Εξομολόγηση ενός Επιχειρηματία». Ομιλητής θα είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας One User Experience, Ηρακλής Πέκκας.