Με το βλέμμα στραμμένο στις οικονομικά δύσκολες συνθήκες που βιώνουν εκατοντάδες συμπολίτες μας, οι ιδιοκτήτες του κομμωτηρίου LE TIF, Στράτος Κατσαμπούκας και Σάκης Κουτουπάς, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία κοινωνικής μέριμνας και δημόσιας υγείας του δήμου Καλαμαριάς, διοργάνωσαν μία ξεχωριστή εκδήλωση την περασμένη Δευτέρα.

Δεκάδες γυναίκες, αλλά και άντρες, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το κομμωτήριο και να περιποιηθούν την κώμη τους, δίνοντας όσα χρήματα επιθυμούσε ο καθένας, για το κοινωνικό παντοπωλείο. Εκτός από χτενίσματα, οι κυρίες μπόρεσαν να επωφεληθούν και να κάνουν μακιγιάζ, αλλά και μανικιούρ, χάρη στην ευγενική χορηγία, γνωστών εταιριών, που έδωσαν το παρόν στη μεγάλη αυτή γιορτή.
Τα έσοδα από την εκδήλωση έφτασαν τα 380 ευρώ και θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Καλαμαριάς.

letif2015a


Αξίζει να σημειωθεί ότι το κομμωτήριο LE TIF πρωταγωνιστεί εδώ και πολύ καιρό σε δράσεις με κοινωνική προσφορά, καθώς ήδη τρέχει το πρόγραμμα Donaid hair (δίνεις 25 εκατοστά από τα φυσικά σου μαλλιά για παιδιά με καρκίνο), αλλά και οικονομική ενίσχυση στο Ελληνικό Χωριό του Φιλύρου.
Όμως οφείλουμε να αναφέρουμε και τη σκληρή δουλειά της αντιδημαρχίας κοινωνικής μέριμνας και δημόσιας υγείας του δήμου Καλαμαριάς, που παρά το γεγονός ότι δεν βλέπουν το φως τις δημοσιότητας όλες οι πρωτοβουλίες της, είναι πάντα παρούσα στις ανάγκες των συμπολιτών μας.
Τίποτα ωστόσο δε θα γινόταν χωρίς τη συμβολή όλων εκείνων των πολιτών, που έσπευσαν να προσφέρουν ό,τι ο καθένας μπορούσε για να βοηθήσουν κι αυτοί με τη σειρά τους.

Μπορείτε να επισκεφθείτε και το διαδικτυακό μας κατάστημα στη διεύθυνση www.letif.gr

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd