Η κυρία Δόμνα του 4ου, κόρη στρατηγού και χήρα επίσης στρατηγού, πατημένα 80 ,φορώντας την κλασσική ρόμπα, με τα μπικουτί στο κεφάλι και τα πρεσβυωπικά γυαλιά ,που μετά βίας κρατιούνται στην άκρη της γαμψής μύτης, εισέρχεται αλλόφρων στο φτωχικό μου.


«Δεν πάει άλλο το κακό έχει παραγίνει» , φωνάζει.
Ο νους μου πήγε αρχικά στα χειρότερα, αλλά μετά σκέφτηκα ότι η γριά γυναίκα δεν έχει στον κόσμο κανένα, μάλλον για καμιά νέα περικοπή της σύνταξής της θα πρόκειται.

Πού να το φανταστώ ο δόλιος ότι η κυρία Δόμνα τα είχε βάλει με τους καναλάρχες. «Είσαι γραμματιζούμενος άνθρωπος και πρέπει να μπεις μπροστά. Να στείλουμε μια επιστολή σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια».

Μετά χαράς να στείλουμε την επιστολή κυρία Δόμνα μου, της απαντώ, αλλά τόση ώρα δεν μου εξηγείς το λόγο. Προφανώς έχεις αγανακτήσει και συ με τον τρόπο που παρουσιάζουν τις ειδήσεις. Κάθε μέρα βλέπουν την ανάπτυξη να έρχεται και ποτέ δεν φτάνει. Τα νούμερα να ευημερούν και τους ανθρώπους να ψάχνουν από καμιά δουλειά, μέχρι και στους κάδους των απορριμμάτων για τον επιούσιο. Διάφορους πολιτευτές παπαρολόγους να υπόσχονται καλύτερες μέρες κα άλλους να τσακώνονται για το ποιός φταίει που φτάσαμε σε τούτο το χάλι.

Και μου σκάει το παραμύθι το γεροντοφρικιό.
-Ποιές ειδήσεις κύριε διαχειριστά μου. Ποιός ασχολείται μ΄ αυτές τις αηδίες; Και συνεχίζει
«Αλλού είναι το θέμα .Δεν μπορεί η Ελένη να συνεχίζει να κάνει εκπομπή , έγκυος γαρ, χωρίς τον καλό της. Τι ρεζιλίκια είναι ετούτα. Εγώ είμαι κόρη και χήρα στρατηγού και τα λέω τσεκουράτα. Δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω σου κυρά μου; (στη Μενεγάκη το καρφί). Η Φαίη έχει στο πλευρό της τον Γιώργο, η Καραβάτου με τον Κρατερό είναι μαζί στη ζωή και στο γυαλί, ο Μάρκος με την Έλενα κάθε πρωί ξεσαλώνουν και η Τατιάνα σύντομα θα φέρει δίπλα της το Νίκο. Εσύ γιατί μας κρύβεις τον Ματέο;»

Έλα μου ντε….

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd