Αγαπητοί φίλοι , σας ενημερώνω ότι οι καυστήρες του φυσικού αερίου έχουν τεθεί σε λειτουργία.


Ανεβάζοντας την ένδειξη στους θερμοστάτες σας, απολαμβάνετε και το φετινό χειμώνα τη ζεστασιά που σας παρέχει απρόσκοπτα ( με το αζημίωτο πάντα) η ΔΕΠΑ.
Σταματήστε λοιπόν να καίτε στα τζάκια νοβοπάν, καρέκλες , παλιές παντόφλες και ρούχα ,λαδομπογιές και ότι άλλο σας βρίσκεται πρόχειρο και προτιμήστε την καθαρή ενέργεια που έρχεται από τα έγκατα της γης.
Βέβαια το καλοκαίρι καλά κρατεί και εύχομαι να …ξεχειμωνιάσει για να τη βγάλουμε και φέτος. Σε διαφορετική περίπτωση, θ’ ανάβουμε κάθε βράδυ εναλλάξ κι από ένα τζάκι , γύρω από το οποίο θα συγκεντρώνονται όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας, φέρνοντας ο καθένας ότι διαθέτει για κάψιμο.
Όποιος δεν διαθέτει καύσιμη ύλη , μπορεί να προσέρχεται στις «καυτές νύχτες», προσκομίζοντας λουκάνικα- κατά προτίμηση χωριάτικα ή Τζουμαγιάς, μπριζόλες λαιμού, γάλακτος, σουβλάκια και παντσέτες χοιρινές. Ελλείψει κοψιδίων θα γίνεστε δεκτοί ακόμα και με τα λιγοστά σας κάστανα.
Α! Όσο για το “dress code”, ζακέτες και μπουφάν για τους άνδρες, ρόμπες (όχι ξεκούμπωτες) για τις γυναίκες , μάλλινες κάλτσες , πασουμάκια ,γάντια και κουβερτούλες για τα παιδιά. Όχι, σε πρώτη φάση αυτά δεν θα τα κάψουμε , θα τα φοράμε.


ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

 

Ο Διαχειριστής

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd