Αυτός που έχει την ευθύνη της διαχείρισης, οικονομικής ή άλλης (σε πολυκατοικία) πρόσωπο που διαχειρίζεται τα κοινόχρηστα, τα οικονομικά και συνήθως φροντίζει για τη σωστή λειτουργία μιας πολυκατοικίας. Σε ιστότοπο (site), το πρόσωπο που έχει την ευθύνη της διαχείρισής του.

Τα παραπάνω διαβάζουμε στα λεξικά και στο διαδίκτυο για τον διαχειριστή. Ποιά οικονομικά όμως να διαχειριστεί σήμερα ο διαχειριστής μιας πολυκατοικίας , όταν ο ένα στους δύο δεν έχει να πληρώσει κοινόχρηστα;

Εξηγούμαι λοιπόν εξ αρχής ότι ουδεμία σχέση έχω με τη διαχείριση του ιστότοπου που με φιλοξενεί (άλλος θα φάει το ξύλο), αλλά είμαι ένας άνεργος διαχειριστής ,ο οποίος προσπαθεί να διαχειριστεί τα …οικονομικά ,μιας πολυκατοικίας κάπου στην Καλαμαριά, που φιλοξενεί κι άλλους ανέργους.

Κι αφού διαχειρίζομαι τη φτώχεια της πολυκατοικίας ,έρχομαι καθημερινά αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις, όπως που θα βρούμε χρήματα για θέρμανση, πως θ΄ αντικαταστήσουμε το πιεστικό που χάλασε , ο ανελκυστήρας θέλει συντήρηση, φως στο κλιμακοστάσιο δεν έχουμε κι άλλα παρόμοια.

Η πολυκατοικία μας είναι όπως ακριβώς και η χώρα μας. Υπό διάλυση. Μηχανεύομαι λοιπόν διάφορους τρόπους να «σώσω» την κατάσταση, άλλοτε πετυχαίνουν άλλες πάλι όχι, πάντως προσπαθώ. Όχι όπως οι ΑΡΧΙΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ Αντώνης, Βαγγέλης, Γιωργάκης και οι …αυλές τους, που παρέλαβαν τη χώρα ολόκληρη και θα την παραδώσουν μισή! Κοντά δύο εκατομμύρια άνεργοι, οι συνταξιούχοι να φυτοζωούν και οι νέοι να την κάνουν στο εξωτερικό, είναι θέμα χρόνου να μείνουμε οι μισοί εντός επικρατείας. Μάλλον πρόκειται περί "ΑΡΧΙΔΙΑ-ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ"!
Τουλάχιστον από την πολυκατοικία μας δεν την κοπάνησε κανείς. Ακόμα αντέχουμε και δύο-τρεις εργαζόμενους που έχουμε στις τάξεις μας, τους προστατεύουμε νύχια και με δόντια. Τους φυγαδεύουμε κάθε πρωί, όταν φεύγουν για δουλειά, με σχοινιά από το φωταγωγό και διαδίδουμε στη γειτονιά ότι είναι άνεργοι και ψάχνουν για δουλειά.

Ο Γιωργάκης είχε πει «σε κάθε σπίτι κι ένας εργαζόμενος», ο Σαμαράς το έκανε σε κάθε πολυκατοικία «δύο εργαζόμενοι» κι ο Αλέξης όταν έρθει με το καλό υπόσχεται από δυο δουλειές στον καθένα! Η Ελληνική παράνοια σε όλο της το μεγαλείο. Κουράγιο αδέλφια , θα επανέλθω με χρηστικές πληροφορίες και όχι παχιά λόγια….

DMC Firewall is a Joomla Security extension!